Thursday, August 19, 2010

Denda datang lambat

Masa zaman sekolah selalu tengok kawan2 kena denda sebab datang sekolah lambat and masuk kelas lambat.Dah masuk zaman ipta pun dapat tengok lagi.Tapi denda zaman ipta tak macam denda zaman sekolah.Rasanya denda zaman sekolah lagi teruk sampai boleh kena buang sekolah.Tapi zaman ipta takdelah macam tu kan.Takkan masih nak buat peraturan macam budak2.

Jangan cakap banyaklah kan,memang suka tengok kawan2 sendiri kena denda kan kan.Lagi2 kalau budak2 lelaki yang kena denda.Padan muka korang.haha.

Motif entry ni pasal kawan2 saya lambat datang kelas.Mase tu kelas audit,pensyarahnye cik Fazilah Kamarudin.Denda yang dorang dapat kena menyanyi dalam kelas.Budak2 kelas memang syoklah sebab ada iklan before kelas start kan.Nasib baik masing2 punye suara boleh tahan.Kalau tak makin lapar perut,dahla bulan puasa ni.

Tak adil ar post cerita pasal rakan sekelas kena denda menyanyi dalam kelas tapi takde bukti kan.Haaaaa terus saya nak post video nyee sekali.Harapnye mamat2 yang kena denda tuh tak marah saya post video yeh.Sape suruh datang lambat nyahhh.haha :P




video




video


maaf atas keburukan video.haha.dekat sini saye tak mahu tag sape2.haha.








p/s : bengang gilerr dengan sistem JP yang denda budak2 JP yang tak masukkan nama untuk program kemerdekaan.walaupun didenda RM1 tetap jugak tak puas hati dgn sistem yg macam haram tuhh.tak ikhlas buat program ke apee.dah dapat banyak duit tuh pandai2 bagi hadiah lumayan pada pemenang yeh.nyehhh nyehhh..



2 comments:

  1. aku sampai sekarang still hobi datang lambat.haha

    ReplyDelete
  2. ish2.macam mane nak jadi pekerja yang berdikasi ni :P

    ReplyDelete

Thank you for reading