Wednesday, September 8, 2010

Buka puasa


Assalamualaikum semua.Pertama sekali,saya nak mintak maaf sebab update blog dengan entah pape punye entry kan kan.Takde idealah kawan2.Nak cerita bout myself memang takde idea tao.So,entry kali ni,saya nak jeleskan awak semua yang dah 3 kali saya berbuka puasa diluar.ececehhh..hehe.Ala,berbuka puasa dengan kawan2 ayah je.Tapi tapi,seronok sebab dapat berkenalan dengan orang2 baru and makan makanan yang sedap2..awhhhh..Nak tahu kenapa saya kecoh sangat bout ni?sebabnye ni masanya saya lepaskan geram terhadap makanan setelah 2 minggu saya berada di penjara poli dengan makan makanan yang tak menyelerakan ditambah dengan midterm yang memeningkan.huh.Sampai rumah memang mak saya bising saya kurus sangat.So,bila dah balik rumah,saya telah berjanji bahawa misi saya balik rumah adalah untuk menaikkan berat badan.kahkahkah..Tapi taknaklah gemuk sangat ok.Cuma nak nampak berisi sikit daripada nampak macam papan..isk..isk..


Malam 24

Okay,malam ni kami berbuka di restoran ape tah,hehe,tak ingat..yang saya ingat makan buffet.haaa makan buffet dah konfemlah amek je semua makanan kan kan.Rugilah kalau tak makan banyak2.Saya pun ape lagi,mase amek makanan memang tak tengok size perut,amek je makanan yang ada depan mata.


peace!

along dengan aje sedang berbual tentang size badan.ceyceyyhh..

mak sedang menunggu waktu berbuka

kerang.udang.ikan tepung.daging


Malam 28


Malam ni pula kami berbuka di doll-tomyam seremban.Malam terakhir berbuka puasa di luar.ehe.


aduhh.peace lagi..basi,basi..

tomyam sempena nama kedai

ikan kukus

udang tepung

ayam.perut.

alhamdulillah..kenyang..

haaaa..setelah 3 kali berbuka puasa diluar,dan selama 3 kali itulah saya berbuka puasa bersama syazana iaitu anak kepada kawan ayah saya.hehe.semua family dah saya kenal.
bagus betul program macam ni kan.
harap lepas ni buat event macam ni lagi.
asalkan ada makanan.haha.


akhir sekali,calcium untuk diminum setiap kali sebelum tidur bagi
meningkatkan ketinggian badan.cewah.
tu pun kalau ada peluang lagi nak tinggi.
tapi tengok kaki macam makin panjang jeh.
haha.









p/s:ada satu malam saya tak masukkan gambar sebab gambar dekat kamera abang saya.walau ape pun,selamat menghayati ramadhan ye kawan2.harap ramadhan tahun depan akan ketemu lagi,insyaAllah..Assalamualaikum..

6 comments:

  1. alahai sdapnyeee tomyam, pdahal bru mkan haha

    ReplyDelete
  2. semoga ketemu ramadhan lagi tahun depan. esok ada lg sehari :)

    oh, tu abg ngan adik kmu. hehe

    ReplyDelete
  3. atok: esok makan tomyam yeh.haha :)

    cikgu: amin,semoga ketemu.hehe.yup,tu abg dengan adik saye :)

    ReplyDelete
  4. eh, gambar comel sy. haha. nanti uat lagi ekh. raye jgn lupa dtg rumah. but, before sya balek pahang taw. hehe

    ReplyDelete

Thank you for reading