Saturday, September 4, 2010

Masyook



Hohoho..Selamat bercuti buat warga Poly PD.Hari ni hari ke-25 kita berpuasa.Bestnya dah habis midterm kan!Tapi janganla enjoy sangat ye,nanti dapat result haaaa hamekkk..hehehe.Saya doakan yang terbaik untuk semua :)


Oh well!Cakap pasal result kan,saya nak selitkan cerita saya dapat markah 0 dalam kuiz financial accounting 3.Wazzzaaaa..buat pertama kali dapat markah 0 dalam kuiz.Lecturer siap sebut nama saya dua kali lagi,"farah hanis 0".."farah hanis 0"ye,saya tau saya dapat 0.haha.Ramai lagi yang dapat 0.Mane taknye,kelas cancel 2 hari.Lepas tu lecturer punyelah berfikiran positif,dia ingat kitorang study kat bilik,terus dia buat kuiz secara mengejut.Mase tu dia buat kuiz untuk chapter baru.Saya dahla tak study satu apa pon pasal chapter baru tuh.Giler banyak lecturer lain bagi kerja,ni kan pulak nak study chapter saham yang dah dua hari kelas cancel.Memang padanlah dapat 0 kan kan.Nasib baik markah ni tak diambil kira,oh maybeee..




management accounting



financial accounting





Punyalah sebelum kelas akaun happy dapat jawab kuiz management accounting,tapi markahnye takdelah sampai tahap power pon kan.Sekurang-kurangnye dapat A pon kire okay.Then boleh tercengang lecturer financial accounting buat kuiz.Wazzzaaaaaa..markah pon masyook.Amek paper markah 0 sambil tersengeh.Maklumlah,first time dapat 0.Banggalah!!haha.

Terima kasih ye pada lecturer berkenaan kerana menyebut nama saya dan kawan2 lain sebanyak 2 kali.Sumpah lepas ni saya taknak dapat markah "masyook" lagi.Saya akan terus berusaha capai objektif pelajaran saya.cehh cehh :B

2 comments:

Thank you for reading