Friday, October 8, 2010

Riang Ria Aidilfitri

Raya hampir tamat tapi masih nak update pasal sambutan raya. Tapi kali ni dengan kawan2 poly. Awwww.. Tarikh 28/9/2010 (maybe) pelajar jabatan perdagangan terlibat dengan malam riang ria aidilfitri. Semua diwajibkan memakai baju raya dan harus make up dan harus memakai contact lens dan harus memakai high heels. Ecececehh.. tipu je tuh.. Tahniahlah pada pengarah program a.k.a rakan sekelas saya, zulkhairy kerana berjaya mengendalikan program tersebut dan tahniah juga kepada kita semua (pelajar jabatan perdagangan) kerana memberi kerjasama menghabiskan makanan. haha. Cakap pasal makanan, ermm ermm boleh tahanlah hidangan mihun goreng, rendang ayam. nasi impit + kuah kacang, karipap, buah tembikai dan sebagainyalah. Asalkan masuk perut. Harapan nak makan banyak2 rasenye berjaya sedikit. Oh sedikitlah. Mase tengok persembahan pon sambil mulut mengunyah mihun dengan karipap. Okay, saya mengaku saya tambah makanan (dengan takde perasaan malu). Persembahan dari senior dan junior pun ape kurangnyee.. Penonton tak kering gusi kan kan. Terutamanya mase persembahan dari shauqi and ghazali. Ala, sape tak kenal artis JP kan kan kan.



puan suhaila (law) dan suami tercinta

pembuka majils.. jeng jeng jeng..

siapa paling tinggi =,=


aini memang suka duduk macam tuh

kali ni nak tanye siapa paling kurus =,=

yang ada gelaran datuk ke, tan sri ke, amekla saya jadi bini.
saya penyayang tao tao *sigh*

akhir sekali, peace no war.

5 comments:

  1. eiii nak jugak riang ria adilfitri jp . dis year ta pat join :( waaaaa .nway, bestt la :)

    ReplyDelete
  2. xpe,last sem utk fiqa insyaAllah ade :)

    ReplyDelete

Thank you for reading