Friday, November 26, 2010

Ehh ehhh

Pernah tak antara u olls berjanji takkan buat something yang u pernah buat yang mana benda tu menakutkan u? Macam i yang mase tuh nak tidur lepas tensyen jawab paper audit yang mana mase tuh jam 5 ptg i tidur. Then hostel dah bagi amaran keluar dari asrama. Hey, pelisslaaa.. orang dahla tensyen, and mase tuh minggu final exam, tak payahla buat ape2 pon termasuk sembur nyamuk!



Tensyen giler i bile tengah sedap2 tidur tibe2 ade pulak bunyi bising sembur nyamuk. Then u olls tau tak, i memang tak keluar langsung dari bilik sebab i memang mengantuk sangat mase tuh. Bunyi semburan yang menyeramkan and tibe2 bunyi tuh makin lame makin hampir, i yang keseorangan kat bilik tutup telinga and mata dengan sekuat-kuatnya, tibe2 bile i bukak mata, bilik i dipenuhi asap. Oh god, u olls tak dapat bayangkan macam mane i berada di bilik keseorangan dengan bilik dipenuhi asap. I rase macam nak mati mase tuh. Yup, memang i pikir mati mase tuh. One more thing, mase tuh i rase nak keluar dari bilik and jerit, HEY JANGANLAH SEMBUR LAGI!! Tapi tak boleh sebab i hanya pakai tiub and boxer mase tuh. Pelisla lain kali jangan buat benda2 macam tuh mase minggu exam. Sekarang i berjanji bahawa i tetap akan keluar dari bilik bile hostel dah bagi amaran keluar dari bilik. goshhhh..


ape yang menyeramkan i
bile i bayangkan penyembur nyamuk
rupenye begini T_T


Memakai purdah boleh menghalang anda dari dimasuki habuk
Okay, dah lari dari topik nampaknya.
Baiklah,
mari kita berfikir..

boboiiii :)

7 comments:

  1. shafiq: isk2 kesian kan T_T

    wan: so, pakailah purdah ye :D

    ReplyDelete
  2. kalau aku,time-time ginilah paling seronok!rasa macam kat negara sejuk plak XP

    ReplyDelete
  3. ish3.. rase macam nak mati adelah.

    ReplyDelete
  4. grrr. mick thompson slipknot. aku nak headbanging jap.

    best la sembur nyamuk. masa tu la dpt usha awek yg tak pernah keluar dr rumah.huhu

    ReplyDelete
  5. idea bernas. tp xbgus utk wanita. haha.

    ReplyDelete

Thank you for reading