Saturday, November 13, 2010

Fiesta siswa siswi


happy gile mase ni


belom konvo lagi tapi happy macam dah habis konvo

cherry nak amik gambar die sorang jeh
yes, i'm lesbian. hikk


bersama-sama minah2 terengganu




tengok cherot lagi sekali buat muka masam mase makan
lapar sangatla tuh =,=

muka semua nak happy sebab sorang dapat dua aiskelim
yeayyy yeayyy

gigi siapa paling besar =,=


Tak tau nak cakap ape pasal event ni. Hope sangat sem depan tukar jpk laen ye. Taknak cakap lebih pasal jpk, nanti kena saman pulak. haha.. okay, boboi :)

5 comments:

  1. aku tak tau kenape.
    tapi gelak2 seh tgk gmbar2 nih.

    ReplyDelete
  2. gg siapa paling besar? god~ time ni ak sorg je kot tnjuk gg..ok ...=_=

    ReplyDelete
  3. haha.. tak sedar2 tuh..
    mmg gigi kau lagi besar dari aku..
    haha..
    walau ape2 pon, bile aku dah bukak braces cantik lg gigi aku.. hahahha

    ReplyDelete
  4. ye ye ko memang cantik...ok aku tahu...yela gg aku besar...

    ReplyDelete

Thank you for reading