Saturday, November 20, 2010

Harry Potter and the Deathly Hallows




Kalau tengok cerita tapi tak baca buku tak best. Kalau baca buku je tapi tak tengok cerita pon tak best jugak. Kalau baca buku and tengok cerita sekali? Best? hoho of coursela best sebab dah memahami sangat cerita tu dengan mendalam kan. Baca buku dulu baru tengok cerita kan. Gud job to my brother, wazir.. Die tukang pencerita harry potter pada i sebab die je yang rajin baca buku harry potter. I tak suke baca buku sebab i suke menghafal. So bagi i baca buku fakta, memang konfem i boleh hafal. cehceh.. Sebab tu tak boleh baca buku harry potter, mampos i nak menghafal beratus ratus muka surat tuh? ohhh ohhh..

Secara keseluruhannya, harry potter and the deathly hallows memang best! Rugilah tak tengok. Semalam i tengok kat taiping central.. whoot whoot.. utara tuh.. sesat i pegi tengok kat sane kan. haha. Anyway, kelakar, terkejut, sedih, semua feeling ade.. Baru setengah jam i dalam cinema dah meleleh air mata sebab sebab sebab burung hary mati :'( Okay, sorry dah tercerita sikit.. hikhik.. Kalau taknak i cerita lebih, baek u allz pergi tengok sekarang. Kalau i tak tengok lagi, konfem i dah jeloss dengan orang lain yang dah tengok sekarang awww.. Ni pon rase macam nak tengok lagi and tak sabar tunggu part 2 even i dah tau penghujung cerita tu macam mane.


ini boleh tahan lagi..

yang ni tak boleh tahan!

tukang cerita-wazir

ainul hanis

ainul bajet nak sama tinggi

i suka tengok badan i. how bout u ?



Wayang start pukul 5.45 and habis pukul 8 lebih.. Pukul 9 malam maen boling kat mane tak ingat name tempat tuh and lebih kurang pukul 11 sampai rumah :)



muka hampa. takde semangat.



takde keje

nak balik. bye u allz :)


p/s: ron weasley makin lama makin hencem pulak.. bye bye harry.. aha :)

1 comment:

Thank you for reading