Wednesday, November 10, 2010

Malam Penghargaan PRS


PRS yang bermaksud pembimbing rakan siswa telah mengadakan malam penghargaan pada tarikh yang saya pun tak ingat biler dan bertempat di hotel permaisuri. hehehe. Mulanya i taknak join pun sebab i ingat takde baju yang sesuai nak pakai malam penghargaan tuh. Kata dorang, tema kaler merah.. Bile balik bilik, i selak2 baju, i terjumpa jubah merah lama i. hehe.. Masih muat lagi.. Pikir2 takut bosan punya pasal, i join jelah. Lagipun i daftar kelab ni masa sem 1 dulu. Dah lama giler tak join aktiviti dorang. Kali pertama join aktiviti dorang masa sem 1, tu pun majlis berbuka puasa dengan anak2 yatim and malam penghargaan ni pulak aktiviti kedua i. InsyaAllah sem depan join lagi.. hehe.

Kesian giler kat budak2 lain yang menyesal tak pergi malam penghargaan ni sebab masing2 kata mahal bayar RM20. Tapi sebelum kitorang bertolak nak pergi hotel, kitorang dapat balik RM15, so maknanye kitorang hanya bayar RM5 sahaja. Macam kata celcom "berbaloi-baloi".. Makanan, tempat duduk, persembahan and everything yang kelab PRS sediakan semuanya terbaik. Well done. Oh ye, credit to bendahari kelab PRS, Sukainah Bashirah.. hehe..





muka kami nampak berseri kan ?
muka orang2 beriman..
petikan dari kata2 wanita solehah.. hikhikhik..




rakan assignment
rakan gaduh
rakan manja
hehehe


perlu ambil gambar sebelum makan
agar nampak perbezeaan fizikal sebelum
dan selepas makan
tapi tapi
jangan fokus pada i yee
hikhik




awak awak dan awak semua boleh panggil saya datin..
ececehhh






perempuan perlu jaga adat sopan ketika makan
macam saya
haha


awat masam je muka cherot?
hang lapa sangat ka?
aha



yang ni takde adat sebab mungkin die lelaki
haha




datin farah masih menjaga adat
haha




cabutan bertuah buat nisa dan cherot
tahniah!






nampak budak pakai baju biru tuh?
nama dia sufi


ahli2 kelab PRS


tengok, kat mane2 pon sufi tetap ada
hishhh


suka gilew cherot bergambar dengan artis


i pon nak bergambar dengan artis jugak
hikhik




menari sebab terharu dapat jumpa artis
haha


macam ada jodoh
teehee


sufi masih ada lagi
hishhh
haha












inilah dia, hotel permaisuri
tibe2 nak tukar jadi permaisuri pulak
hikhikhik


akhir sekali, selamat malam semua..

2 comments:

  1. like like~~~ gmba bawah hadiah cabutan bertuah tu cm shawl kamoo je... hehe... :D

    ReplyDelete

Thank you for reading