Thursday, November 11, 2010

Sebelum final


Musim final exam ar macam2 benda yang kite mengidam kan. Macam i, musim final buat i banyak makan sebab mungkin stress kot. I beli coklat, makan roti impit ayamazz... ahhaa.. ayamazz?? Sedap owhh.. Tiap2 ari i melantak dengan makanan ni.. Ni sume keje nisa dengan mar.. I tak boleh kawan dengan budak kuat makan, sebab i memang kuat makan. Tapi tulah, sume orang bising, weyhh farahh ko makan banyak mane pon badan ko tak naik2 jugak.. kurus kering je aku tengok.. Haaaa tu salah satu kelebihan ye kawan2. Because korang makan banyak berat badan korang makin naik kan ?? So, love to be me.. haha.. Ada orang mase stress lahh banyak timbul jerawat kat muka kan. I pon pelik nape mase final jerawat tak timbul kat muka i. I pon stress jugak. So, love to be me, AGAIN.. haha.

tadaaaaaaa
roti impit ayamazz RM 2.50

pearl mocha..
RM 3
harga combo RM 5

arghhhhhh
rindunye nak makan
tunggu sem depan jelah
tu pun berharap akak roti ni masih jual lagi untuk sem depan


Selain dari roti impit ayamazz, i ketagih beli coklat jugak. Al-maklumlah, sem ni ada dua subjek teori.. Sambil makan coklat sambil baca audit dengan usahawan. Ni berselera makan bukannya berselera membaca. hikhik.. Anyway, final exam dah habis semalam. So, i dah merdeka untuk sem 5.. Paper management accounting susah ohh. Ramai giler yang bengang. Study punyela sampai lewat malam pun takde gune sebab tak dapat jawab. Huhu, i hanya mampu tawakal je. Harapan nak lecturer bagi markah bonus. kihkih..


mesti tuan punye cube ni kembang giler sebab cube die masuk dalam blog i
haha


konon2 nak tunjuk rajin study before hadapi final exam

mane ade orang senyum mase tengah study
oh tak tak, i tak senyum mase ni
i memang manislahh
haha







p/s: Gudluck untuk semua kawan2. Semoga memperolehi keputusan yang cemerlang. Same2 kite berdoa yehh :)

4 comments:

  1. omg akak bestnyaaaa air yang ade bubble tu hihi. btw goodluck kak :)

    ReplyDelete
  2. hehe, mmg sngt bangge cube tu berada dlm blog ni, hehe... :P

    ReplyDelete
  3. gud luk darling?..haha..er..gud luck final yer..:)

    ReplyDelete

Thank you for reading