Tuesday, November 23, 2010

Sentosa Villa



Welcome to sentosa villa yang terletak di bandar taiping. I tak tau kenapa i suka sangat berada di taiping. Tiap hujung tahun mesti melancong ke sana. Jauh macam mane pon, i tetap excited tiap kali mak i cakap, okayyy hari bulan ni kite pergi taiping.. yeayyyy! U all tau taiping terletak di negeri Perak kan? Kalau tau, bagussss.. Ape2 yang korang nak tau bout this villa, korang boleh visit laman web ni www.sentosavilla.com



Ohhh am g.. ade pagar rumah macam ni pon best. Ala2 berada di luar negara.

I teringin sangat2 nak ade tingkap rumah macam tu. Yes! Macam tuh! Pelisss my bakal husband sape2 kat luar tuh tolong buatkan rumah macam tu untuk i. cehhh. Seriously, i suka rumah kayu.

bukan salah i buat muka macam ni. haha.


See? Landskap die pon boleh tahan.

u all tahu tak i amalkan diet. wahhhh. haha.

Tibe2 i rase seperti perempuan melayu terakhir. cehhhh


okay, tibe mase untuk mengucapkan selamat untuk semua pembaca tersayang :)

2 comments:

  1. mcm homestay je..bape riban semalam ni?..

    x mampu x mampu..he he

    ReplyDelete

Thank you for reading