Monday, December 6, 2010

Award


Thanks to kak joyah sebab bagi award comel ni. N sori kat sape2 yang pernah bagi award kat i sebelum ni and i tak respons langusng sebab maklumlah hidup sebagai student kan takde mase nak melayan and nak mencari balik post2 yang dah lepas. Lagi2 blog yang ada lagu and blog yang teramat berat yang dibuka, fuhhhhh tak mampu cik..

Tadaaa i dah jawab soalan yang diajukan kak joyah pada penerima award. wink wink..


Soalan :

1. Apa pendapat korang mengenai blog JOYAH ni ?
Blog akak amat berat. Susah nak bukak :)


2. Listkan nama-nama sahabat baik anda .
aisyah dan lain2

tu jehhhhhh.. kihkihkih :D

No comments:

Post a Comment

Thank you for reading