Wednesday, December 22, 2010

Fesyen

U know what? I adore sangat2 tengok wanita bertudung. Sekarang ni macam2 fesyen tudung kan? And i pon dah terikut-ikut dengan fesyen tudung sekarang. Dari dulu bertudung biasa terus ke selendang terus ke tudung syria terus ke hijab style and makin lama makin berubah fesyen tudung. Haishh lepas ni ape pulak yehh. Anyway, tak salah mecuba. Kalau bertudung tuh sesuai dengan bentuk muka and u pandai ragakan, of course akan jadi cantik.



bertudung biasa.
ade orang jenis yang tak suka lilit2 tudung,
mereka lebih gemar gaya ringkas,
senang pakai dan selesa,
ikut individu la kan nak buat gaya macam mane pon. hihi.

berselendang.
i pakai selendang sejak zaman skolah lagi.
basi ohh basi..

inner disebalik selendang. hihi.

hijab, i guess..
haha.
rase macam tak menjadi sangat kan.
takpe, testing.. testing..

Anyway, banyak2 gaya tudung, tudung 'ekin' je yang i belom pernah mencuba.. Homaigod, memang i taknak cuba. Tak sesuailahh, muka i agak tembam. Malu tao bile i dah kena desak ngan mak suruh i keluar pergi kedai and i malas nak gosok tudung then my mom suruh pakai tudung ekin. I rela gosok tudung dari pakai tudung ekin. haha. So, bagaimana dengan gaya tudung anda? If u olls ada gaya baru, juz share with me yeah. till here, boboiii..

No comments:

Post a Comment

Thank you for reading