Saturday, December 25, 2010

Genap 20

Macham tajuk lagu Aizat, 5 years from now, whoot whooot.. Pernah jugak i terbayang, what will i be 5 years form now uh? Masih belajar? Kerja? Dah kahwin? Dah ade anak? Hidup tak semudah yang disangka kan. Ade je rintangan, ade je dugaan. Now, i am 20. Dah besar ohh. Kena fikir panjang, kena pandai berfikir, kena pandai cari jalan penyelesaian untuk selesaikan masalah yang always timbul. Tak boleh gelarkan diri i 'seorang budak lagi'. Ade angka 2 kat depan memang dah tua dah. Jangan nak perasan jadi budak2 lagi walaupun muka memang dah macam budak2. -_- Sebelum ni tak kesahlah orang nak kata kite tak matang sebab memang rase ade angka 1 still budak2 lagi. hihi. Tapi sekarang *sigh* ni belom masuk angka 3 lagi. haish.

Bila dah masuk angka 20, anak2 dara takkan lari dari soalan, haaaa bileeee nak kahwin niiiiii.. Adoi, belajar pon belom habis lagi kan. Kalau boleh kerja tu nak lagi besau dari pasangan. ecewah.

Harini harinye, dah celebrate semalam with family tercinta. heee. Thanks to my mom, masak cedap2, my makcik, bawak kek yang buleh menggemokkan. hoho. Nasib sambut awal sikit, becoz pukul berapa tah semalam tibe2 takde elektrik kat rumah. haish. Malam krismas TNB buleh plak buat masalah. Nak kena saman! Tapi heppi sebab mase takde elektrik pon boleh maen sep sep tom tom dengan adik2 sdare yang kecik ceconet. haha. Then tangkap gambar dari kamera terbaek punye. hoho.

Untunglaaa ade 2 handphone kan. Untunglaaa ade 2 nombor phone kann. Nikmat dapat free call dari maxis and celcom. Lepas ni cik sergah sorang2. hihi.

Thanks sooo much pada sume kawan2 skola, kawan2 poly yang wish my burfday. Tak lupee pada kawan2 facebook and twitter yang penat2 type happy birthday dan teruss post ke wall i. hihi. Lagi sekali dapat lagu burfday dari shida yang ditujukan untuk i tapi sebut nama yana. ayoyo. Mase burfday dapat lagu burfday and lagu don't worry be happy dari insan istimewa. jeng jeng. hihi.

maaflah, kebanyakan gambar tak pakai tudung.
so, tak boleh masukkan banyak2.
hanya ni saje yang mampu. hihi.





semalam my mom masak ni.
gambar ni dicuri dari blog my mom lahhh ^_^

kan dah cakap guna kamera terbaikkk. hoho.

Just hope yang i akan tamatkan diploma sem ni dan akan konvo dengan cepat dan dapat sambung degree dengan cepat dengan kos yang sama, degree akaun, insyaAllah. Pray for me yeah -_-


happy birthday princess ^_^


jangan sambut krismas, sambut burfday boleh. hihi





p/s: Celcom kata, Bonus Hari Jadi: Terima Kasih! Nantikan ganjaran 7 hari PERCUMA panggilan/SMS ke nombor pax setelah anda menerima mesej bonus pada harijadi anda.
Hotlink kata, Selamat Harijadi! Nikmati panggilan suara Maxis ke Maxis PERCUMA pada 25-12-10. Ganjaran Hotlink untuk pelanggan setia kami. Caj biasa dikenakan utk servis lain.

6 comments:

Thank you for reading