Wednesday, December 8, 2010

Medan Selera

Pernah tak u olls singgah kat mane2 kedai makan and kedai makan tu akan tutup bila masuk waktu solat? Haaaa kat taiping jerw i pernah nampak tao. Kat KL? JB? Ohhhh takde maknenyeee. cehhh :D Dats y i loikeee Taiping. hihi. I tak ingat sangat jalan ke medan selera yang i singgah ni, kalau u olls tanya orang taiping, tahula mereka.. I bukan orang taiping tapi suka orang taiping. hihi.


Kami sekeluarga singgah ke medan selera hanya nak rasa bubur mereka jeh. Sedap ohhhh.

udang tepung. whoot whoot..

ini bubur ikan bilis namanyee


bubur udang saye

see?
"TUTUP SEMENTARA SOLAT MAGHRIB"
prihatin betul mereka kan..
ade nampak battle of the band buat macam ni?
aha kidding :)
byee

No comments:

Post a Comment

Thank you for reading