Monday, December 20, 2010

MUET 2011

Haluuuuu.. Sudah 6 semester berada di PPD. Homaigod, dah last sem eh? Senior tua eh? homaigod :( Susah kan dah tua2 tapi muka tak matang. Ok, tu adalah satu bonus. ehe. Fine taknak cakap pasal muka tak matang lagi. Nampaknye dah last sem, of course kena daftar muet untuk sambung degree. I dah cakap awal2 to my parents taknak kerja, nak terus sambung degree je. InsyaAllah dengan berkat doa parents i, doa i and usaha i, i nak sambung degeree in accounting kat uitm ke, uum ke, upm ke.. Amin.. hihi.

Haritu punyala penat beratur kat luar dewan kuliah nak dapat tempat untuk muet punya pasal. Lecturer cakap, 500 candidates pertama yang layak. 500 SAHAJA. Dewan bukak pukul 3, tapi i dah sampai kat dewan pukul 2... 1 jam tunggu kat luar. haha. Rezeki tunggu awal i dapat tempat no 20. hihi. What? oh yeahh sempena umur i tahun ni.. hihi.

ini adalah satu permulaan
wish me luck yeh kawan2 :)

3 comments:

  1. anda tlh di tag oleh saya!!
    ahakz =).. [chekITout]
    http://iziramashi.blogspot.com/2010/12/contest-blog-terkemas.html

    ReplyDelete

Thank you for reading