Sunday, December 26, 2010

Peperangan akhir.

Business Finance
Audit 2
Taxation Malaysian 2
Financial Accounting 5
English 5
English 6
Arab

Ingin saya menyatakan disini bahawa saya akan menamatkan peperangan bersama diploma akauntansi pada semester ini. ewah. InsyaAllah kalau tiada rintangan kann. Cuak ku temu dengan sem akhir. Jangan ade pape yang sangkut. fuhhhh.

Sem ni ade tujuh subjek. Actually ade enam tapi tambah bahasa arab. hoho. Saje2 jeh, dah lama tak belajar bahasa arab setelah sekian lama ku meninggalkannya sejak tingkatan 1. Semester ni ramai jugak yang amek arab. Bagus2, banyak bahasa boleh kite kuasai. Lepas ni nak belajar mandarin pulak ^_^

Biler belajar bahasa lain, balik bilik terus cakap arab dengan room mate konon2 boleh ajar die sekali. Pastuh mesej dengan 'somebody' ponn nak cakap arab jugak. Before that tanye ustaz dulu ape maksud saya-sayangkan-awak dalam bahasa arab. hihi. 'Somebody' pon bolehh tahan jawapannye sebab ape, sebab google translate lagi senang. haha.

Ape2 pon, kite perlu belajar sesuatu yang baru. Pengalaman bermula dari sesuatu yang baru. Bergantung pada diri sendiri sama ada boleh meneruskan ataupun tidak. (ucapan bakal puteri umno. cewah. haha) Oleh itu, saye meminta agar semua orang mendoakan kejayaan saye. chehh. Amek kesempatan -_- till here, boiiiii :)6 comments:

Thank you for reading