Saturday, December 4, 2010

Perempuan Melayu Sopan

U olls nak tahu kenapa i letak tajuk "perempuan melayu sopan"? kihkih.. banyak persoalan yang bermain di fikiran i. cehh.. macam ni haaa.. i check nuffnang i, tibe2 keluar pulak "perempuan melayu sopan" yang manusia2 dok mencari kat google. Kononnye mamat2 kat luar sane nak carik perempuan melayu sopan kat google kott, tup2 keluar i plak kan. kihkih.. bukan i sorang je, jangan nak perasan kan. dushhh!


ni haaa bukti dieeeee



ni plak bukti gambar konon2 perempuan malyu sopan
yang keluar kat google


Actually dari tengok penampilan sesorang pon kita dah tau sikap sesorang tu macam mane kan? If u olls tengok perempuan melayu yang asyik pakai baju kurung je pon korang dah boleh judge die memang sopan. Tapi tak semestinye kan, ade jugak yang kasar. Macam mane dengan yang pakai seksi2? Ape u olls nak judge dorang? Ade yang sopan ade yang tak. Tapi tulah, orang kata, don't judge a book by it's cover.. But but, u olls mesti ingat, ape2 yang kita pakai, mestilah tidak membawa fitnah. Dah tentu sebagai orang Islam, pakailah pakaian yang mengikut hukum agama kan. Jangan nak pakai seksi2 lepas tuh pandai cakap isu agama. Owhhh, sopannye u.. :) Till here, boiiiii..

4 comments:

  1. gua syak lu memang perempuan sopan

    ReplyDelete
  2. waaahh... suke jugak entry nih!!! i kasi 10 bintang kat u!!!hahahahaaa..

    act, ramai manusia yg begitu zmn skang~ suka berckp sal agama dan adab sopan, tp diri sendiri??? umm..
    malas nk ckp pe.. cuma kesian jer laa... moga terbuka hati lah... itu jer doa~

    ReplyDelete

Thank you for reading