Saturday, January 1, 2011

Ahlan Wasahlan 2011


..::I'll miss u 2010::..



Raseye tahun 2010 tahun yang paling banyak kepahitan yang berlaku. hoho. Tahun 2010 i praktikal and masuk sem 5. Result sem 5 banyak cacat. Tak macam sem 3. wuuuu.. Tapi takpe, last sem masih ade. Tahun 2010 jugak banyak bawak konflik antara i dengan orang itu, orang ini. Yang penting bukan orang or budak yang lebih muda dari i. I ni matang kot, sampai orang lebih tua banyak jeles sama i. huhu. Ape2 pon, benda dah lepas, biar lepas. Life must go on. Kalau nak kata love broken pon, tahun 2010 paling banyak berlaku pertelingkahan i dgn 'somebody'. Haishh tak suke bile gaduh. Hati memang rase panas and benci pada that 'somebody'. Everything is okay rite now, harap2 lepas ni takkan jadi macam sebelum ni lagi. Tolong jadi matang and jangan nakal2. Nak je i nyanyi lagu aliff satar pelisss jangan nakal. haha.

The best memories dengan kawan2 la. Dah penuh local disk D dengan gamba2 korang. Kenangan dengan S1 memang terbaikk. Konfem budak kelas yang baca kembang habess. haha. Kalau dibandingkan, S1, S2, S3... memang S1 paling banyak gelak ketawa. Syukran :')


happening habis bersama seksyen 1. u olls d best!
first time tengok korang boleh judge macam2
macam korang suke berpuak-puak
bile dah geng, kite ngumpat pasal kelas laen plak
gelak ketawa tiap2 hari
sindir menyindir macam sentap mak nak haha
jogging bersama-sama
makan bersama-sama
everything was awesome :')

macam ada kenduri berkhatan je kan. haha.
inilah malam peragaan prs :)

kali ke 2 JP buat malam aidilfitri.

ke melaka menghadiri perkahwninan..
ehemm sakit tekak plak..

projek usahawan.
perniagaan alat palsu dan alatan sokongan.
sape2 nak order boleh inbox me. haha.

mamam nasi arab. whoot whoot.
sedap ohhh.
salah satu my faveret :)

-karnival kerjaya-
bersama encik hafiz bukan abang hafiz. tetttt
abang hafiz i tak besau camni ohh T_T haha




Tahun 2010 juga paling banyak i berkenalan dengan kawan2 baru. huhu. Luv u olls. Moga dapat jumpa kawan2 baru, kawan2 blogger, insyaAllah :) Azam tahun ni tak terpkir lagi. Takut tak dapat buat ohhh. But always cuba yang terbaikkk. Cuma berharap dapat jadi lebih baik dari sebelum ni. Buang yang keruh ambil yang jernih. Jadikan kesilapan2 yang lepas sebagai pengajaran. Experience is the best teacher haaa :)

Minta maaf pada sesiapa yang pernah terasa hati, sakit hati dengan i sampai nak dush2 i ke, mengumpat belakang i ke, may god bless u olls :)

Akhir sekali, assalamualaikum..

2 comments:

Thank you for reading