Friday, March 25, 2011

Job interview wehh.. temuduga kerja wehh..

Sebagai tugasan kedua english 6 student diploma akauntansi PPD, kami diwajibkan menghadiri job interview. Tak hadir, maka tiada markah untuk tugasan kedua. Urgh, bila dipikir-pikir balik, entah pape jawapan yang kite bagi kat lecturer. Agak susah soalan yang madam bagi. Disoal, apa bukti kite boleh kerja under pressure, apa kelebihan UBS Accounting, kalau company tu tak guna software UBS boleh tak kite guna software lain. Soalan2 akhir agak boleh jawabla, yang gagap tu bagi masalah betoi. Haih. Tiba2 nak jawab soalan boleh sakit tekak plak. Duduk kena cover, makeup muka tebal2, pakai high heels bertutup, agak hipokrit sikit. hoho.


berdebar sebelum ditemuduga

lepas geram

alahai sweet. haha.

ape kes ni su? =,=

cery dengan gaya biasa dia :B


terasa seperti orang yang dah matang. ohhh.
-me.cery.hajar.cerot.sukainah-



me, masih dengan gaya yang basi. urgh.




Still sakit hati dengan cara jawab final test english & kuiz akaun. Next week ada banyak kuiz lagi. Cukai, arab and bla bla bla. K boboi.

4 comments:

Thank you for reading