Saturday, March 26, 2011

ngidam mangga mengalahkan orang pregnant ohh




assalamualaikum.

after kelas arab, otw nak balik bilik, me and friends tergerak hati nak petik mangga. macam orang pregnant pulak mengidam nak makan makanan masam. so kitorang buat keputusan nak petik mangga jugak. ayooo, bukan senang nak petik, dahlah dahan tinggi2, kitorang hanya mampu baling kayu takpun batu. hmm. tapi si cery punya berani nak tarik dahan sampai tersangkut tak boleh nak turun. dahlah die pakai jubah mase tuh. hilang kesopanan. ehe. yang baling batu plak si cerot. i dah konfem2la lembik baling batu. nak baling ke situ tapi arahnya ke sana. haish.


dah cakap cery tersangkut. haha



uwaaa gamba kite nak amek mangga dalam longkang
giler desperate. haha

dah habis petik mangga nak petik buah mempelam. mengalahkan orang yang pregnant betul. rasenye yang paling excited si nad and cery. dorang ni yang giler makan benda yang masam2. aha.






seterusnya, kitorang makan waktu malam. waktu nak study akaun. sedap giler cicah kicap campur gula. hamek, sume gelojoh makan. sedap ohh.




actually banyak lagi gambar2 mase kitorang amek buah. tapi nanti macam memalukan kawan plak. haha. because ada gambar cerot and cery macam menonggeng and gambar cery terjatuh. habis kena belasah balik poly nanti. haha. macam2 reaksi muka kitorang buat mase makan mangga. mane taknye, mangga muda kann. giler masam. terkenyit kenyit! hoho



macam video ni. tapi baby ni lagi comel ar. tapi cery lagi comel ar kan.
haha




13 comments:

  1. xdo kojo tol u punye friends..hahahakkk

    ReplyDelete
  2. adeh hilang ciri2 perempuan ngidam nye pasal.:P

    ReplyDelete
  3. syahira: tula, rasenye si cerot tu yg xde keje.. hahaha

    ReplyDelete
  4. munsyi: erm erm. saya masih sopan. aha

    ReplyDelete
  5. salam...

    saya paling suka mangga ni..makan cicah, taruk lada api sikit,,fuhh..

    meleleh air luir..bila u sebut mangga..
    '
    **folo ur blog..**177

    ReplyDelete
  6. tawu takpe. mkn ramai2 lg best kn. huhu

    ReplyDelete
  7. smue ni akan menjadi kenangan.. mmg best~~!!

    ReplyDelete
  8. mmg terbaeekk~~!! best~~!! kenangan di PPD memetik buah pelam.. ngeh3.

    ReplyDelete

Thank you for reading