Saturday, April 30, 2011

last dinner weh




assalamualaikum.





dah habis celoteh pasal nasi arab.kali ni nak cite pulak pasal pelbagai nasi.nak tau nasi pe?haaa ce cite ce cite kann.hiksss.bukan nasi pe pun,nasi putih je.lauk je yang pelbagai.dessert pon ade.yg i g citer pasal makanan tibe2 tapi tempatnye i tak bagitau kan.okay,tempatnye sama cm dinner sem lepas.dinner pe?dinner prs laa.lol.agaknye kat PD tak byk sgt hotel,tu yg pilih hotel yg sama tuh.makanan pon lebih kurang sama je.takpela,dinner pre-graduate tak jadi,so dinner mane lagi bleh pegi selain dinner penghargaan mlm prs.hoho.

dinner kali ni bertemakan bebas rasanye,i dgr2 citer dorang nak buat tema "back to school" tao.punyelah i dah ready ngan uniform pengakap.so nak taknak,plan pon last minute,pakai je ape yg ada.janji ada baju kannnn.-_-

pakai ponn skirt yg ade dalam almari jeh.nasib kurus boleh pakai ape2,kalau ehemmm kena pakai baju kurung je.teringat plaks amir maharaja lawak cakap,"orang gemuk makan ape?makan ruanglah jawabnye."pakai shawl pon makan ruang jgk kot kan.hoho,thanks amir.baiklah,yg gemoks mesti berfikir.

malam tu rasa laen macam sikit tao.kalaulah ada si ery dgn ridhwan,konfem i tak malu tambah makanan.tapi dorang takde-_-so bile ajak gugurl laen,dorang taknak tambah makanan.i pon malula nak tambah.akhirnyeee,mula2 yang i amek,tu je yg i makan.sobs sobsss.tak puassss.

yang bestnya,ada yg tanye,"farah,no cabutan bertuah ko berapa?"i taknak jawab.seriously,i memang rasa i dapat cabutan bertuah,dats y taknak bagitau sape2 i punye nombor berapa.bile pengerusi majlis sebut,89!!i pon dengan bangganya naik ke atas pentas.cewaahhh.yg laen terkejut tengok tibe2 je i bangun.haha.i dengan cery tao yg dapat.hikks.yg laen takde rezeki,saba jelahhh.hihi.

ape2 pon,kite tetap bersemangat tangkap gambar kann.semua nak posing mcm model.bile lagi nak posing menggedik kan.bajet artis berjalan atas red carpet and photographer amek pic sorang2.yawwww.










masing2 nak bergambar dgn pemenang no bertuah.*terharu*


lepas tuh himpit pemenang no bertuah.*mereka kejam*sobsss








klcc.haha
























ermmm.rindu korang semua.ade jodoh,boleh jumpa dalam masa terdekat
cery,nak konvo nanti kau nak tido kat umah aku kan?hihihi
ohh gambar2 diatas ade yg i curik dari facebook azie
nak mintak yg ori,jarang nampak ownernye online
till here bebehh.boiiiii

No comments:

Post a Comment

Thank you for reading