Tuesday, April 26, 2011

memori yang takkan dilupakan. soobssss..




assalamualaikum.

macam biasa update peristiwa yang dah basi.al maklumlah dah ada kesempatan meng-update blog.kihkihkih.ok,kite teruskan yeee.tarikh bile tah harituh kite and bdk2 kelas buat bbq sempena majlis perpisahan.gempak giler,enjoy and happening pon ade.masing2 kumpul duit sorang RM12.beli ayam entah berapa ekor,air&bahan2 masak mee,ok mihun bdk kelas yang masak sendiri awww.^_^kitorang start beroperasi after asar,tapi macam biasa orang melayu kalau dah plan macam tu macam ni,mesti plan jalan lambat punye.nak dekat maghrib baru boleh bakar ayam.lambat satu hal,nak tunggu api menyala pun lambat.isk iskk.nasib before maghrib api menjadik.kalau tak sampai isyak terpaksa menunggu nampaknye.dari dah pakai wangi2 and melawa gi bbq,teruss bau asap plus muka kepam ohh.mase tuh kite tak boleh solat so kite and geng2 laen yang tak boleh solat kena jaga ayam.iskkkk bau asap kuat.sebelum ni kalau buat bbq memang tak pernah nak jaga ayam sebab kite tak suke bau asap.tapi dah besar kan,dah kena independent dah :)






nak tau tak kenapa kite cakap bbq ni happening giler?haaa sebab kitorang invite lecturer yg mengajar kitorang sem ni tao.tapi yg datang 2 orang jeh,cik hyrida&cik amirah.dua2 lecturer ni sporting.siap boleh maen kotak beracun dengan kitorang skali.ade 1 part tuh cik hyrida kena buat chicken dance.kitorang ponn ikut skali.hikks.dah habis maen kotak beracun maen baling belon berair plaks.awal2 maen kite dah kalah dah.cian.-_-







bakar ayam yg membuatkan muka kite kepam giler pon dah tak kesah dah.asalkan benda yg kite buat tuh mendatangkan kegembiraan.ececehhh.orang kata,kerjasama tu penting,bakar bakar bakar,akhirnya ayam siap dibakar.before that 3 geng berlumba api sape yang menyala dulu.hehe.berlumba sambil gelak ketawa,itulah kawan :)









dah habis maen game,pe lagi sesi baling tepung plak.wajib semua kena okeh.kite yang terkejar-kejar baling tepung kat orang pon akhirnya kena tepung jugak dari ery.cissss.haaa lecturer pon kena.haha.habis basah baju maen baling belon pastu kena tepung plak.adoi.







"A friend is someone who cares
Someone who is always there

A friend is someone special
Someone who you can tell everything

A friend is someone who will never betray you
No matter who doesn't like you

A friend is someone you can trust
Someone kind of like you"

by krystine ose




4 comments:

Thank you for reading