Saturday, April 2, 2011

promoto



ermm. assalamualaikum sume.

mood harini tak berapa baik tapi tetap mau update belog. kata orang, nak update belog kena ikut mood kan baru boleh kasi entry panjang2 punye. oh hehh entry harini tak panjang mane ponn. just nak mention kat sini pasal pixel yang kite selalu pakai pergi kelas. alaaa yang kite pinkan kat tali tag kite tuh.



haaa macam ni


actually mase tu adela kite keluar dengan someone kan kan pastu tetibe surprise ade pin domo. ohhh a'ahkan kite suke domo. yeayyy happy gilew u olls dapat domo lagi. huh. amek bagi ayat moody.

banyak lagi jenis2 pixel yang ade. elmo ahh, pikachu ahh, nak pixel nama sendiri pon boleh. u olls boleh jenguk and kalau berminat sila2la beli. jadikan surprise untuk kekasih yang macam kite kena pon boleh. nyeh nyehh. nahhh Pixeldream Pixel murah2, comel2, smart2, warna-warni. cepat2 beli ok!








p/s: tak, kite tak dapat komisyen pon promote2 produk orang ni. kite memang macam ni, suke majukan bisnes orang. nyehhh. tengok, mood tak baik lagi. i'm sorry!

layan lagu. boboii~


8 comments:

  1. mekaseh bagi link . org da folo link & your page tu . do promote barg comel2 lg ea :)

    ReplyDelete
  2. kalau belikn utk sy dlu leh?nk tgk kiut ke tak :P

    ReplyDelete
  3. hi dear ! misz niwa from niwanorsyaz.blogspot.com..jumping here...looking for an old lamp...i need a genie :)

    ReplyDelete

Thank you for reading