Tuesday, May 31, 2011

Hari Belia @Putrajaya







Salam sejahtera semua. Ermm patutnya aku nak keluarkan citer ni hari isnin semalam. Yelah,aku nak bukak cerita pasal hari belia yang aku pergi hari sabtu haritu then ahad aku ada picnic kat Port Dickson dengan family. Aku ada kesempatan semalam, tapi semalam tetiba rasa nak berjiwang, so aku bukak citer tentang "kepercayaan". Okay, kita tutup cerita semalam, kali ni aku saja nak try gunakan bahasa kau aku, rasa macam motif tulis blog nak cari gaduh plak kan. Ehemmm.

Oh well, actually abang & sepupu aku ada buka booth sempena hari belia di Putrjaya. Diaorang bukak booth t-shirt. Aku ni, cuma menumpang nak jalan2 kat sana je, hohoho. Kebetulan boyfriend sendiri pun ada buka booth pixel die jugak, so dapatlah aku skodeng2 apa yang dia buat kat sana. Kazen2 aku nak sangat tengok pixel yang boyfriend aku buat, penat aku patah balik dari booth pixel ke booth kazen, dari booth kazen ke booth pixel. Habis melecet kaki aku. Tengah lepak2 pun ada orang tanya "ehhh comelnya pin kat beg u tuuuu" So aku explain kalau nak, boleh ke booth seberang sana. haha.







oohhhhhhh -__-


cuba cari pixel domo :)

kereta yang ditempah untuk dinaiki semasa hari perkahwinan aku&dia :)

sambil tunggu boyfriend siapkan pixel untuk kazen tengok dancer yg comel2 dulu




seriously rindu kenangan as a scout masa dulu2 -_-

k-pop











macam best ada fixie sendiri kan? kannnnnnn?
okay, boleh masuk dalam senarai cuci mata :)






masa aku tengah rehat2 kat booth kazen aku, tiba2 si boyfriend call&tanya nak jumpa heliza tak.aku pun cepat2 jawab,NAK!NAK!then boyfriend suruh cepat2 datang ke booth heliza.
sebelum aku salam heliza, dia cakap "comelnya awak niiiii"
aku pun terus salam and aku tengah pikir nak buat apa plak ye,
teruss aku cium pipi kanan&kiri si cantik nih.
dah lepas amek gambar dengan dia,aku pun pegi ke booth si boyfriend.
otw balik jumpa heliza&dia lambai tangan kat aku.
so sweet! :)


see?muka ngantuk pun ada hati si boyfriend nak tengok super junior.haha
siapala manager yg uruskan konsert masa tuh, tak adil ohhh keluarkan SUJU lambar giler
kata 5.30 pm tetiba tukar plan buat malam plak
lepas tengok farah asyikin,azlan&the typewriter,nadia af and bla bla bla
lama jugak tunggu SUJU keluar
tapi sempatlah tengok cuma hampa ngan management dorang.cissss




my boyfriend asked me:
best tak harini syg?

i said:
best sebab dapat salam bakal mak mertua.hikksss

si boyfriend:
i plak dapat tepuk bakal abg ipar..hahahaha




Okay, masa tuh jugak si boyfriend dah jumpa abang aku & aku pun dah jumpa satu keluarga dia.moga2 ikatan kami terus terjalin&bahagia forever&ever! :)

11 comments:

  1. ohh bestnya. dapat juga tengok suju-m. pic suju-m takde? hehe

    ReplyDelete
  2. Meriahnyeeee hari belia ^____^ Teringin sangat nak pergi.

    ReplyDelete
  3. alololo gedik tau u farah! hahaha.. btw rindu sey nak burak gilo2 ngan kau..

    ReplyDelete
  4. dayana: pic takde.video ade larrr.hehe :)

    ReplyDelete
  5. cerot:u kan tau i mmg gediks aww.ehh ustazah mane bleh borak2,gosip2,mengumpat macam dulu.u dh xleh masuk geng i dahh.aha.

    ReplyDelete
  6. Oh awak dah kenal dengan special someone saya. siap bergambar lagi. bagusla. takpayah susah2 nak kenalkn. XP

    ReplyDelete
  7. munsyi: ohhhh ur special someone ckp saya comel :)

    ReplyDelete

Thank you for reading