Tuesday, May 17, 2011

Kembali ke sekolah





Dengan lafaz bismillah, assalamualaikum semua.





Buat semua guru2 di Malaysia, terutama guru2 yang pernah mengajar saya, SELAMAT HARI GURU. Moga guru2 di SMK Duha sihat sentiasa. Sorry tak sebut sekolah rendah sampai sekolah agama saya sebab banyak sangat sekolah. Haha. Anyway, semalam i dengan lini pergi sekolah sebab i nak ambil sijil SPM. Ya Allah, SPM tahun 2007, nak ambil sijil tahun 2011. Haha. Ni semua gara2 malas nak pergi sekolah. Lini just teman i sebab dia nak jumpa cikgu kesayangan dia. I pun jumpa cikgu2 yang pernah mengajar i, semua cikgu mesti tanya, "buat apa sekarang", "result macam mana", "ambil kos apa haritu".. Tak ada pun yang tanya, "bila nak kahwin". Haha. Gurau je, i pon taknak sape2 tanya soalan macam tu. Kebanyakan budak2 yang dah habis sekolah bila pergi sekolah balik mesti rasa, haishhh rindunya kenangan kat sekolah, rasa macam nak sekolah balik pon ada, tak dinafikan i pon ada perasaan macam tu. Tapi yang sedihnya i rasa, haishhh dah tua i ni rupanya.. -__- Jauh sangat beza i dengan junior2 yang ada kat sekolah tuh. Tahun ni masuk 21. Tapi rasa masih kecik je diri ni lagi. Still dengar cakap mak ayah. Tak berapa independent sangat. Huuuuu.




kan dah cakap kat status Facebook, "annoying"


lastly, peace yooo T_T (asyik gambar peace jeee)
tahnks lini sebab rajin ambil gambar kite.haha

3 comments:

  1. dah lama tak ke sekolah sejak bz kerja ni :) best g sek sebab nanti ckgu akan suruh kami berucap

    ReplyDelete
  2. mcm xpercaya je awk 21..nmpk mcm 17 je..comey je.. ;)

    ReplyDelete

Thank you for reading