Tuesday, May 24, 2011

KO ke karaoke?


Ehem.Oh well,apa aktiviti masa lapang bile korang tengah bosan2,release tension or nak keluarkan suara sampai hilang anak tekak ye?hehehe..

KARAOKE@karok (yg budak2 remaja sekarang panggil),just sekadar masa lapang i untuk hilangkan kebosanan.Dulu family i rajin jugak beli cd2 karaoke,sekarang family pon masing2 dah tua,nak lagi ke buat bising kat rumah.I pun bile keluar dengan cousin ke,kawan ke,suka jugak singgah pusat karaoke.Hahaha.Takde keje kan.Even suara pon tak sedap,hentam sajalah!Bile keluar dengan flying man,haaa lagilah,karaoke tu dah jadi macam benda wajib bagi kitorang,ehh i jee.I je yang nyanyi,flying man tu just kena paksa jeh.Hahaa!

Flying man suka sangat cakap suara die tak sedapla,sakit tekakla.Banyak alasan.I tak kira,i paksa die nyanyi jugak.Kadang2 saja amek banyak lagu,last2 die nyanyi jugak.Hikhikkk.Hello??girlfriend nak kesah apa suara boyfriend sendiri tak sedap kan.Nyanyi jelah,kan dah hidup semati.Cewahhhh.Tapi yang geramnya,nak curik2 amek video,nak curik2 amek gambar flying man tengah nyanyi memang tak dapatlah.Pantang die nampak i pegang hp mase die tengah karok,terus die stop nyanyi&nak rampas hp tuh.Huhhh




Perkara2 macam ni i tak pernah alami la.Tak berkira dengan sesape pon.
U nak nyanyi,nyanyilah,duit sume kongsi sama-rata.haha.
Tapi biasanya i memang nak selalu nyanyilah,i pon tak tau ape yang best sangat karaoke nih.
Benda ni memang dah jadi satu hobi tao.SERONOK!
Kalau dengan kawan,buat aksi black metal ke,dangdut ke,semua i hentam.
Kalau dengan flying man,still sopan lagi.haha.Entahlah,
i ni memang malu2 dengan mana2 lelaki.Wahhhhh :D



-tetibe je muncul gambar ni kannn- =,=

2 comments:

  1. bez owh karok...=p kite pom suke karok tau!sampai bunyi "kok kerek koookk..." (bunyi ayam kokok) hahhaa

    ReplyDelete

Thank you for reading