Wednesday, May 18, 2011

Seafood in Bagan Lalang






Sebelum i bukak tirai entry nih, ecehhh, hihi, korang semua tahu tak Bagan Lalang kat mana? Bagan Lalang terletak di sepang ye sayang2. I pegi sana waktu malam, so tak nampak sangat pemandangan kat sana. Kawan ayah yang ajak makan seafood&sempena sambut hari kelahiran anak kawan ayah&adik perempuan i. Dah biasa jalan2 dengan family kawan ayah ni. Sebelum ni bercuti kat Pulau Tioman tapi i tak ikut, tonton wayang cerita Hikayat Merong Mahawangsa and yang terbaru, makan seafood.. Hari yang kitorang makan seafood ni bersamaan dengan hari i pergi sekolah. hihi. Ye, hari isnin..



Golden Palm Tree Resort


Tempat makan kat sini boleh tahanla. Nampak side kitorang makan memang tak nampak ramai orang, tapi belakang side kitorang, memang dah penuh. Tu yang carik kat tempat tak ramai orang. huhu.



nama die pepahat kan? yela kot..wuuuu..


ketam.sangat sedih untuk pemakai braces macam i nak geget ketam T_T


sotong goreng bertepung plus sos yang sedap!










Akim.2nd child.pemakai braces jugak :)




ainul&alia


ushhh.seriusnya berborak.haha
ni borak pasal ketinggian,berat badan&further study nak ambil kos apa.


mak&bapak bujang plak yang berborak :B


muka kenyang =,=


ainur.she's 19 years old :)
dia ni tinggi orangnya.dalam 167 cm T_T
1st time die nampak i,dia ingat i ainul.haha





ammar.budak nakal!hihi




memang gile kan kami =,=
me.alia.aina.ainur


(ambil dari google)





p/s: insyaAllah lepas ni sambut family day kat PD plak.Buat bbq,telematch&mcm2 la.Harap menjadi!Nantikan entry terbaru yeh!Assalamualaikum :)

6 comments:

Thank you for reading