Monday, June 27, 2011

K.E.R.J.A



Sekarang aku dah masuk alam pekerjaan. Mencari rezeki demi masa depan. Cewahh. Disebabkan kerja aku jarang sekali bermanja dengan facebook, twitter, apa lagi blog kesayangan ni. Makin kurang idea nak update benda yang best2. Makin kurang masa nak berhadapan dengan laptop. Kalau balik jam 11 malam tu lagila, balik dari kerja terus mandi & tidur. Esoknya sambung kerja lagi. Haihh. Takpe, sementara je ni.. Daripada takde watpe kat rumah kan, elok cari income. Sekurang-kurangnya hati senang bila ada duit. Tapi kan, tahun ni aku kerja kan, aku perlu bagi duit raya tak? haihh..










8 comments:

  1. tak perlu bg duit raya, x ckup umur lg... :D

    ReplyDelete
  2. tahniah dik dah dapat kerja...akak juga masih menunggu...ada dapat tapi kena tolak sebab family tak bagi pergi

    good luck n take care

    ReplyDelete
  3. baguslah dh dapat kerja...
    kerja elok2 ya..
    jangan maalas ya..:)

    ReplyDelete
  4. bestnyaa dapat kerja. xpenah ada experience kerja lagi. sobs.

    ReplyDelete
  5. jangan lupa duit raya utk
    iqa skali. haha.
    best apa keje...lagi byk idea
    nak update. psl bos.kwn.kahkah

    ReplyDelete
  6. perlu bg duit raya dekat aku..



    AHAHAHHAAH

    ReplyDelete

Thank you for reading