Thursday, June 16, 2011

Satu harapan,satu tujuan,satu destinasi.Mengubah impian menjadi realiti.



Asssalamualaikum. Sihat semua? Tajuk di atas tak boleh bla kan. Copy trademark akademi fantasia pulak. Padahal takde kena mengena ngan cerita yang i nak ce citer ni. haha. Ingat lagi tak entry hari belia @putrajaya yang i pernah cakap i senaraikan fixie dalam senarai cuci mata? hehe. I takdela ketagih sangat dengan fixie, cuma bile tengok ada yang tunggang fixie, just menarik perhatian i jeh. Takdela sampai macam,


"WHOAAA COOL GILEWWW"

"BERAPA SEKILO BANG?"

"BOLEH TRY NAIK?"




Bukan bukan, bukan macam tu. hihi. Bila i tengok,

"ehmm okay okay, nice one.."



Haha, giler poyo okay. I hanya mampu main basikal biasa yang ada loceng & bakul di depan. Ala-ala budak perempuan sweet pakai mini skirt sambil bawak basikal keliling sawah padi. haha. Annoying annoying -_-


-kenangan tunggang basikal bersama qeyna & nadia-












I ada skodeng facebook sorang mamat ni la. I pernah jatuh cinta kat dia. Boleh dikatakan apa yang dia buat/hobi dia, semua i suka. Dari skateboard sehingga ke fixie. Yes! Dia ada fixie. Ala, dah lama gila hubungan kami retak. Now i dah ada flying man. Hobi flying man pulak i layan. hehe.


I tak mampu nak beli fixie. Tunggu dah kerja & kumpul duit banyak-banyak. Lepas tu nak senaraikan benda-benda yang menarik perhatian. Kalau tak cukup duit, boleh suruh flying man support. hikks hikks. Flying man cakap, dia tak kesah, duit dia duit i jugak. hehehe :D


Kalau nak diambil kira, banyak kelebihan berbasikal ni kan kan. Boleh jimat minyak, kuruskan badan, mengurangkan pencemaran udara & lain-lain. Tapi i ada dengar dari mulut orang, kalau selalu sangat berbasikal, betis boleh gemoks, betul ke? Cuba tengok fara fauzana tuh.. I cuma minta pendapat u olls je. Sebab i scary sangat dengan betis besar. I betul-betul jaga kaki i, nak wat cane, terpikat ngan kaki jennifer lopez kan. hehe.






Kalau ada antara u olls yang ada impian nak beli macam-macam, jangan lupa tinggalkan komen & kita boleh share ramai-ramai. Okay? :) boboiii..

4 comments:

  1. hahahaha itu bukan fixie..
    itu basikal name nye..
    hahahaha =p..
    ye ye je aku caye tadi.
    grrrr =p

    ReplyDelete
  2. Ada 2 cerita kat sini.Basikal&fixie.Haha :P

    ReplyDelete

Thank you for reading