Thursday, June 9, 2011

So Called "Burung Marah"


Angry birds? haaa kau orang pernah dengar kan? Dah kecoh kawan-kawan facebook aku dok main game nih. Aku main sejak last sem. Flying man yang bagi kat aku. Yela, macam biasa bila flying man dapat satu benda baru die mesti kecoh-kecoh kat aku & share something dengan aku yang dia rasa ohsem! haha. Tapi aku rasa ramai yang baru tahu pasal game nih. Oh well, Malaysia kan.. Sorang bagitahu, semua dah kecoh-kecoh. Macam kes-kes sekarang ni. Budak buat entry pasal fesyen-fesyen tudung yang tak betullah, budak 14 tahun dah tak ada dara lah. Okay, sorry. Kita buang yang keruh, ambil yang jernih. ehemm.

Level aku memang dah jauh giler ar aku cakap, pastu tetiba laptop aku buat hal & kena format. Terus dah hilang game nih. Aku terpaksa suruh flying man download kan untuk aku. So aku terpaksa mula balik semula. Frust okayh. Bila frust, aku main angry birds. Tak sah kalau tak main game ni kalau masa tengah gaduh dengan flying man. Aku dah cakap kat dia, bila aku main game nih aku teringat kat dia. Hmmm adakah flying man mempunyai persamaan dengan makhluk hijau itu? jeng jeng jeng :D (mampos kena marah nanti) aha.



tengok macam tak ada apa-apa je kan?



haaaa tengok? dushh dushhh. haha


Demam angry birds sangat melampau sebab main game ni terbayang muka boyfriend sendiri. Tapi mood tu akan tertukar sendiri plak kalau tetiba gaduh dengan orang lain. Maknanya muka orang lain plak yang muncul. hikhikk. Ohsem bukan? Okay thanksssss :)









p/s: kasar kan bahasa aku hari ni? whatever! (gaya nabil) oh ye, flying man is the most awesome boyfriend in da world! :)

8 comments:

  1. cik farah,
    kita suka burung yang sama...heheee

    cer tengok...

    http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/06/malam-minggu-layan-burung-dan-pusat.html

    ReplyDelete
  2. wonder juga apa angry bird tu yang smpai bersepah2 toys angry bird tu sekarang.

    ReplyDelete
  3. dayana: hehehe.u should try.best :)

    ReplyDelete
  4. cuba bayangkan wajah pemimpin israel ker aper...baru lah best.

    ReplyDelete
  5. ghost writer: ade,tp klu ckp mcm berpolitik sgt kan~~

    ReplyDelete

Thank you for reading