Tuesday, September 13, 2011

Girls Day Out





Assalamualaikum.


Hari raya i puaskan hari i sebaik mungkin dengan kazen tersayang.Maklumlah,raya ketiga baru cuti.So perlu ambil peluang cuti dengan kazen pergi karaoke & makan2 di secret recipe.Nak citer pasal raya,tapi raya tahun ni macam tak raya jee sebab ada berita sedihT_T.Nanti i citerla ehh.Sekarang ni fokus dulu citer pasal benda kelakar yang dah terjadi antara kami berempat.ececehhh :) Actually i sendiri tak ingat sape yang keluarkan idea ajak pergi karaoke.Suara i bukannya sedap sangat ponn.Oh thanks pada sape2 yang pernah dengar i karaoke sebab sanggup dengar suara katak ni.Lain kali boleh lempang lelaju k.hihi.Haaa nak tahu benda kelakar ape yang i nak citer?Mase tuh kazen i,cik alya tengah nyanyi lagu berentak shuffle kot mase tuh,then adik i,ainul beriya sangat buat shuffle sampai jatuh kebelakang.Bangun2 je terus sapu punggung.Haha.Kitorang yang tengah syiokk menyanyi terus jadi syiok tergelak.Haihhh.Semua pakai hentam pilih lagu.Mic ada 2 je,tapi kongsi berempat.See?Tak nyanyi sorang2 sangat punn,memang semua nak kongsi menyanyi.Haha.











inilah budak yang terjatuh selepas puas bershuffle.hohoho


apa yang cik alya merepek nihhhhh


tengok cik jaa kat belakang tuh.kalau ye pon rasa mic tu macam stobewi coverla sikit depan kamera :P


suara cacatttt T_T

Snanyee nak complain jugak kat sini nape tax service secret recipe mahal sangat?Walaupun memang berbaloi makan sedap2 kat situ,tp macam tak fair siap bagi tax service sebab makanan pon dah mahal T_T Whateverla kan,masing2 nak bayar guna cash,masing2 keluarkan duit RM10 banyak2,i pon dah serabut terus keluarkan mastercard.Haaa lagi senang.Lagipon dah lama kot i tak bayar guna cash.Sejak ada mastercard terus bayar guna kad je.Macam biasa minum air faveret sepanjang masa,banana milkshake :)


muka ceria dapat makan


grilled mushroom chikcen.sos mushroom boleh tahanla :)


banana milkshake yang memulas pewot i sepuas-puasnya :)

After that terus pergi guardian cuci2 mata.Sambil2 survey shampoo tibe2 terbau something.Alya tanya bau ape,ainul pulak tersengeh tak henti2.Okay fineee kitorang tahu apa yang baru terjadi.Taknak cakaplah kann.Korang paham2 sendiri.Hahaha.



Jangan buat cerita buruk pasal dia ok.I takkan percaya.Sebab kami cousin never die :)



Okay,love u olls.The end :)

2 comments:

Thank you for reading