Wednesday, September 28, 2011

So much for Anuar Zain.

Assalamualaikum


Sebenarnya dah lama teringin nak buat citer pasal anuar zain. Entahlah, minat sangat-sangat dengan suara dia & lagu-lagu dia. Jatuh cinta okay! Tak kisahlah berapa ramai lelaki nak kutuk dia nih, tolong jangan jeles ok? -..- Aku simpan lagu-lagu dia. Siapa yang ada perasaan memang confirmla dengar lagu dia mesti berkhayal. Hahaha. Lagu dia, omg sweeeeeeet sesangat. Memang kebanyakan lagu dia agak jiwang, tapi sedap didengar.








Suara dia buat aku terpaku sebab apa yang aku dengar, suara dia sangat lunak. Jarang jumpa artis lelaki malaysia yang ada suara macam die, halus & beralun. Wow! Kau cuba bayangkan cara dia bercakap depan kau, cara dia menyanyi depan kau, romantik habis. *sampai bila aku nak berangan nih* haihhhh -..-











last but not least.harap2 ada lagu baru yang laaaaaaaagi sedap bakal keluar.promise me anuar zain! :')


Ramai lagi artis lelaki malaysia punyai suara yang hot2 macam aizat, faizal tahir, andy flop poppy, hafiz azman, (ewahhhhhh..masuk dalam list jugak tuh) So, jangan nak kecoh sangat dengar artis luar sana. Till here ye, hope dapat sembang lama-lama lagi :) Bye.

8 comments:

  1. omg...kite mint lelaki yg sama lh farah..ahahaah...no jeles2 k..

    anuar zain sgt talented k..
    suare dye..
    kacak dye
    karisma dye

    ceh2..

    i like your entry kli nih..=p

    THUMBS UP!

    ReplyDelete
  2. suara dye sedap ok.. menyentuh perasaan g2.. hahaha..

    ReplyDelete
  3. hahaha, xbleh bla ade Hafiz Azman tuuu, haha.. XD

    ReplyDelete

Thank you for reading