Thursday, December 1, 2011

A New December


Cepat betul masa berlalu. Tup tap tup tap ketemu juga kita bulan December ye. Hari jadi saya juga bakal tiba. Tak banyak yang saya harapkan, cuma mahu jadi lebih baik dan baik. Saya tak suka bermusuh, saya mahu jadi lebih matang, saya nak jadi puteri umno. Haha, ini wajib masuk dalam senarai. Maklumlah, tahun ni saya berusia 21 tahun. Semangat politik kuat konon, cehcehh. Walau ape pon, saya berharap sangat dapat celebrate birthday saya bersama flying man. Bergantung pada keadaan kan. Dia tak bagi saya stress & banyak fikir sangat pasal benda ni. Tapi saya cuba plan untuk menunaikan hajat kami berdua tuh. Apa hajatnya? Rahsia...








-gambar sumber insperasi dari tumblr-

Gambar ni je yang mampu buat saya senyum setakat ni. Okay kawan-kawan, jangan lupa belikan hadiah untuk saya pada 25 Dec ni. Chocolate Dove pun jadila :)

18 comments:

  1. huhuhuhu..baby december!i'm too!hihi

    ReplyDelete
  2. baby december mmg kiut2 belaka eh ;)

    ReplyDelete
  3. kejap jek kan masa berlalu.... smoga menjadi lebih baik dr sebelumnya...
    sedap tu choc dove...hehe..

    ReplyDelete
  4. shah: mestila sedap. nak satu! :D

    ReplyDelete
  5. wahhhh..spe yang buat tue..anyway.. name kite same la..hanis...hehehe....follow u

    ReplyDelete
  6. hehe. geng ar camni :) okay, follow u back!

    ReplyDelete
  7. you turn 21 this year? congratulations!! happy birthday! :D 21 is an awesome age, live it to the fullest! :D

    http://www.liyanaznil.com

    ReplyDelete
  8. wah!
    sama ngan birthday abang kiter,
    dan juga krismas :D

    sila buat parti kat tempat yang bulehkami kunjungi :D

    ReplyDelete
  9. hmm dekat taiping. dekat ke jauh? hihi~

    ReplyDelete

Thank you for reading