Tuesday, January 24, 2012

Braces warna oren sempena CNY



Ingat lagi tak aku pernah keluarkan cerita pasal aku pakai braces? Yes, kali ni nak cerita lagi pasal braces. Hari selasa bertarikh 17hb Jan aku ada appointment dengan doktor pakar. Korang tau aku dapat kaler ape? Kaler oren yooo. First time dapat kaler oren, suka sangat! Kebetulan ada sorang kawan kata sempena CNY. Yelah, baru teringat limau kaler oren. hihihi




Pandai betul doktor bagi getah braces kaler oren sempena CNY yee. Haha. Bila braces aku nak bukak, jangan tanya soalan macam tu lagi. Ikut doktorla nak bukak bila. Macamla korang doktor. Haha



sebelum bertolak ke klinik gigi :)





gambar selepas braces ditukar. tapi ni trip ke KL dengan family & kazens. will update later kayh :)


Bye!

49 comments:

  1. hapy chinese new year ya with new braces!

    hehe

    follow n coment..hope will hit me back ya.:)

    ReplyDelete
  2. wahhh.pki braces kaler oren!hehehe..
    buat kt mne yea farah?

    ReplyDelete
  3. kamoo da mmg cntik la sis...heee
    pe pun..gong xi fa choi..n slmt bcuti..huhu:D

    ReplyDelete
  4. wahhh so sweet....memang semangat CNY neh...

    ReplyDelete
  5. suker style shawl yg first tuh :)

    ReplyDelete
  6. mahal tak pakai bracess? nak pakai jugak =(

    ReplyDelete
  7. nak tanya..., berapa RM buat braces....?

    ReplyDelete
  8. qusowt: happy chinese new year! :)

    ReplyDelete
  9. nabiel: klinik pergigian tampin, n9 :)

    ReplyDelete
  10. nadia: doktor yg bersemangat. haha

    ReplyDelete
  11. wawa & lady milo: kerajaan rm700, swasta atas rm3000. tapi kerajaan accept budak sekolah je.

    ReplyDelete
  12. comel....singgah kembali....:)

    ReplyDelete
  13. kau tukar baju macam tukar braces gak ker?

    ReplyDelete
  14. ghost writer: tukar baju tiap2 hari, tukar braces 2 bulan sekali. tak sama ye..haha

    ReplyDelete
  15. Comeeel nye owner die :3 Jelly makkk :D

    ReplyDelete
  16. nabila: awak pon omel jgkla :) tq!

    ReplyDelete
  17. comelnya ada braces!

    nak jugak hehehehe

    ReplyDelete
  18. azham: dah habis sekolah kena pergi klinik swasta! haha

    ReplyDelete
  19. kenapa tak mintak warna merah bara havoc skit..lalalala

    happy holiday!!

    ReplyDelete
  20. ngokngek: memang ikut nurse nak bagi kaler ape. hahaha

    ReplyDelete
  21. aku maksudkan gambar sebelum dan selepas tuh lar..

    ReplyDelete
  22. wahhh nk jgklah...hehe mane beli tudung tu ;p

    ReplyDelete
  23. patut CNY ... braces kaler merahlaa.. Hiks

    ReplyDelete
  24. ghost writer: tu hari yang lain.LOL

    ReplyDelete
  25. kayna: merah sama dgn tanglung :)

    ReplyDelete
  26. Wahhh.. Kita terpaksa buat braces dekat swasta. Tapi member kata sakit, erkk??

    ReplyDelete
  27. masa mula2 pakai tak sakitla.tapi lepas dah pakai and setiap kali doktor ketatkan baru sakit.terasa gigi ditarik.hihi

    ReplyDelete

Thank you for reading