Friday, January 27, 2012

Offer from Silky Girl


Disebabkan aku ni terlampau suka berahsia, hihihi, ramai yang tak tahu yang aku pernah dapat offer dari silky girl untuk jadi dorang punya cover make-up tutorial. Aku baru je bagitahu bestfriend pasal perkara ni. Ala, biasalah gosip-gosip gadis sekarang, ada je hal-hal lama yang boleh terselit. Ni pun aku terbagitahu sebenarnya. Punyalah marah dia kat aku atas sikap suka berahsia ni. Hehe.

Offer ni tak silap aku tahun lepas. Lepas aku tamatkan diploma. Serius aku teruja dapat result ni. Actually aku masuk competition yang silky girl tawarkan. Tak sangka aku boleh menang. Tambahan pula aku memang guna produk silky girl. PUAS HATI OKAY!



Tengok sikit. Layak ke jadi cover? Tepuk perut bunyi air. Eh?


Tapi sayangnya parents aku tak bagi PERGI! Haaaaa Allah je yang tahu macam mana perasaan kecewa aku tak dapat pergi Shah Alam jadi cover make-up tutorial. 


Jangan risau, AKU TAKKAN BERPUTUS ASA :D




Saya suka gambar ni. Awak suka tak? Tetiba -__-

72 comments:

  1. alaaa. tak pe mungkin nanti ada peluang lagi :)

    ReplyDelete
  2. memang layak !! comel :) maybe next time awak dapat offer lagi best ke

    ReplyDelete
  3. alamak....kesiannya....terlepas peluang huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. kalau pg cmfrm dh fames skung..haaa

    ReplyDelete
  5. takpe, rezeki akan datang lagi. (:

    ReplyDelete
  6. u deserved to get that offer dear..shomel.. umo bpe ni?
    jomm jd adk angkat hak9!~

    ReplyDelete
  7. takpe..teruskan sokong produk silkt gurl! hehe

    ReplyDelete
  8. Hye..I ada tag u..tgk kat blog I..

    ReplyDelete
  9. liza: insyaAllah kalau ada rezeki lagi :) thanks.

    ReplyDelete
  10. axixou: tak mengharapkan faymes ponn -__-

    ReplyDelete
  11. nuruashia: tahun ni 22,adik angkat?entah2 fara ni pangkat akak kot.haha

    ReplyDelete
  12. oke fine sebaya..adehhhh..cncel ehehhehe :) kwn?

    ReplyDelete
  13. laaa sebaya?haha.okay2 kita kawan.hehe :)

    ReplyDelete
  14. xpa..nanti mesti ada rezeki lagi..manala tau kan :)
    suka la gambar tu.cantek. :)

    ReplyDelete
  15. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip,tuto n cerita blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman bl0g pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow..lg 1 pakjoe nk bg tau dekat tuan blog mai terjah sini http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2012/01/orang-kata-janganjangan-le-x-dengar-ke.html

    ReplyDelete
  16. waaa untungla jadi org cntik.. msti sll dpt offer lgi nnti.. :D

    ReplyDelete
  17. next time maybe :)
    btw youuu comell sgttt ngat ngat :D hihi

    ReplyDelete
  18. wow thats too bad. takpe, maybe parents awak xnak awak pegi sebab takot awak leka dengan dunia glamor kot? ni semua dah di tetapkan, He know the best for you :)

    ReplyDelete
  19. wow...muka awak sweet...
    nmpk natural walaupon pki mekup...sbb tuh silky girl amik awak...hik3..
    tp ade hikmah knp parents awak x bagi.. hadapinya dgn senyuman ok ^.^v

    ReplyDelete
  20. memang patut dpt offer tu pun sebab kamu comel dear... takpe2, maybe next time parents bagi pelepasan ke kan... =)

    ReplyDelete
  21. Hi ! Awesome blog ! Done follow you ! I will always support u ! Chill :)

    http://secret-domokun.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. alaaa...sayangnyeeee......tp sememangnya layak untuk awak pergi....soooo cute!

    eh, braces jugak ke? same ler kiteeee... :P anda sungguh comel! :)

    ReplyDelete
  23. takpelah , next time mesti ada chance lagi :)

    ReplyDelete
  24. hye i'm fyza :)
    fyza menyemak jap yerk kt komen kamu nie..
    fyza nk invite blog nie tok sertaI Contest di blog fyza..
    harap dpt join yup :)
    good luck :))

    ReplyDelete
  25. sayangnye...
    xpe, mungkin ada pelunang lagi :D

    ReplyDelete
  26. jangan sedih2 ye. mngkin Allah nak bagi yang lebih baik dari tu :)

    ReplyDelete
  27. wahh kalau tak dh retis dhh... hadoii.. its ok. byk lagi pluang.. try la ! kita sokong dari belakang. hehehehe :D

    ReplyDelete
  28. congrats laah. kawan i pun pernah mng contest silky girl.

    ReplyDelete
  29. wah.... lau tak mesti dah femes emes kat magazine kan. hehe.. takpe2. next time Insya Allah ade rezeki.. =)

    ReplyDelete
  30. tahniah. untung jd org lawa, comel. hehe. xpe, akan datang mungkin dpt offer lagi :)

    ReplyDelete
  31. wah! thniah, tp xplik an..akq cntEq la.cute jer..cnteq la gmbr2 akq..cmne na dpt an frame yg ad bubble coLOurfull tu ekh kak? suker sngt tgk akq~

    ReplyDelete
  32. it's ok..maybe nti ada peluang lain tu...

    ReplyDelete
  33. lain kali pergilA lau ade peluang lg^^

    ReplyDelete
  34. layak sebab awak comel!
    1st time dtg blog ni, so haiii!!! ;)

    ReplyDelete
  35. untungnya! takpe nanti dah besar lagi pergilah :D

    ReplyDelete
  36. sabar k =) isnyaallah ada peluang lagi nanti =)

    ReplyDelete
  37. Sangat layak la ! Cumil. :DD

    **Tak pe. InsyaAllah nnt ada peluang lagi. Bersabar dan terus bersabar ^^

    ReplyDelete
  38. gudluck =)
    btw, nice blog.. kemas jek >_<"

    pic pon leh tahan, dslr ke? gune software ape ek edit?

    ReplyDelete
  39. sesuai sangat jadi cover silky girl..u comel ape..cute :)

    ReplyDelete
  40. klu dorang nk cover laki tlg promote den na..haha

    ReplyDelete
  41. wow , heee . sye penh ditwr jd model tp umur x lepas , hahahaha

    ReplyDelete
  42. waaa..adek manis, umoq bp nih ?

    nnt singgah lg kalau ada msa terluang ya , terima kasih krn sudi singgah n komen :)

    ReplyDelete
  43. xde rezeki beb.mak xbagi mesti bersebab :)

    xpe.good luck utk akan dtg okayy

    ReplyDelete
  44. bestnya

    takpe,insyaAllah ada peluang lagi

    ReplyDelete
  45. alahai.. comel nyee budak nie.. ptt laa dpt offer.. hehehe

    ReplyDelete
  46. syggg nyee x dpt pgi an.. huhu.. comey seh kamu. >.<

    ReplyDelete
  47. okey kite kwn :) ehehhehe...
    nuru singgah sini lagi..
    bile nk update ni yunk :)

    ReplyDelete
  48. wah, tahniah! lain kali boleh cuba lagi kan?

    done following u! vote for me, ya?
    diz is the link;
    http://ekazulaikha21.blogspot.com/2012/02/love-my-teddy-bear-contest-d.html

    ReplyDelete
  49. Parent tak bagi takpe..ada lah tu hikmahnya oke...

    ReplyDelete

Thank you for reading