Wednesday, February 8, 2012

Pati Sarang Burung Munawwarah




Nampak kan?


Yes, selain garnier yang aku guna setiap hari untuk dapatkan kulit muka cerah & licin, aku juga makan Pati Sarang Burung Munawwarah sehari 2 kali dengan 1 sudu besar. Berhasil, sangat berhasil. Kurang jerawat yang timbul. Tapi bagi yang overweight tu aku rasa baik korang jauhkan diri dari produk ni sebab nanti selera makan korang makin naik. Serius, sejak aku makan Pati ni selera makan aku bertambah. Rupa-rupanya produk ni bagi berat & tinggi seseorang yang tak seimbang jadi seimbang. Me loike it! 




LEMME SHOW YOU SOMETHING!!




Khasiat Sarang Burung Munawwarah

Minuman berkhasiat Pati Sarang Burung Munawwarah adalah baik untuk kesihatan dan kesegaran badan. Sarang burung dipercayai kaya dengan antioksida, protin dan berbagai vitamin & garam mineral. Dapat membantu dalam proses rejuvinasi, baik pulih serta pertumbuhan sel-sel baru yang diperlukan oleh tubuh, minda & sistem imuniti badan. Baik untuk Lelaki dan wanita semua peringkat umur dari 2 tahun keatas.

Manfaat sarang burung layang-layang:

Kajian perubatan Cina di Beijing:

1. Agen pemutihan kulit

2. Baik untuk kesihatan mata

3. Bagi penghidap asma 
        i) menjadi agen terbaik memulihkan sistem pernafasan
        ii) memperkuatkan paru-paru. 

4. Zat kolagen dapat melancarkan pembuluh darah

5. Memperbaiki saluran pencernaan

6. Mengurangkan kahak dan menyembuhkan batuk

7. Menguatkan saluran pernafasan.

8. Pengambilan ketika kehamilan 
        i) mengurangi rasa sakit punggung, 
        ii) memperkuat paru-paru bayi,
        iii) mempercepat penyembuhan setelah melahirkan.

9. Meningkatkan daya metabolisme

10. Melambatkan proses penuaan.

11. Menguatkan urat dan tulang

12. Meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit.


Mahu order/tahu lebih lanjut? Layari http://www.munawwarah.my/

29 comments:

  1. nice post !

    Atotototo, nak link anda dlm bloglist fyqa? Jum join segmen fyqa. peace :)

    ReplyDelete
  2. nice post !

    Atotototo, nak link anda dlm bloglist fyqa? Jum join segmen fyqa. peace :)

    ReplyDelete
  3. sungguh tertarik untuk membaca entry anda.. menarik sangat dan follow anda ya... tak marahkan... hehe

    anyway, ini post terbaru saya

    Bugatti Veyron in Malaysia (with 3 rare Picture)
    Adakah anda wanita kelas bawahan??
    Najwa Latif Di Panggil Oleh Cikgu Disiplin Sekolah?
    Kisah 3 pontianak

    ReplyDelete
  4. jom join contest ,

    http://cikkira94.blogspot.com/2012/02/contest-awesome-photo-by-cik-kira.html

    ReplyDelete
  5. ujah nak try jugak lah pati sarang burung. berkesan sangat eh?

    ReplyDelete
  6. bagus untuk kulit?

    oh gosh i need this!

    tapi sedap tak sarang burung? :x

    ReplyDelete
  7. wow
    menarik ni
    nak try lar cegini
    xyah lar gune fair n lovely pahni
    hihi
    nk dptkan kt maner ye??
    :D

    ReplyDelete
  8. how much pati sarang burung ni dear? :)

    ReplyDelete
  9. salam singgah, boleh meningkatkan selera makan...haduyai, baru nk cuba ..

    ReplyDelete
  10. Biasanya orang lain dapat harga RM140. Tapi farah dapat harga lagi murah :)

    ReplyDelete
  11. Terhipnosis dengan senyuman farah..hehe

    ReplyDelete
  12. bgos jgk sarang burung ni kn. thnx kasi info. slama ni tau sarang burung walit. ok jgk yg tu

    ReplyDelete
  13. herm teringin nak cuba. beli kat mana yer?

    ReplyDelete
  14. dulu ada amek jugak.
    tapi bukan brand neh laa.
    walid gold ke apa ntah.
    rasa macam pati laici.
    tapi berat tak naik jugak pooon.
    uhuks.
    :'(
    tapi kulit memang elok.

    ReplyDelete
  15. fuh...promote dah mcm tokei je.. heee

    ReplyDelete
  16. saya tak pernah pom mkn srg burung nih ,

    ReplyDelete
  17. eh,agen sarang burung rupanya..hehe

    ReplyDelete
  18. Wah banyak yew khasiat sarang burung Munawwarah nie. thanks yew..entri yang menarik sgt =).

    ReplyDelete
  19. kat mana nak dapatkan benda ni? and berapa harga dia?

    ReplyDelete
  20. alaaa... nanti ilang jerawat, badan jadi chubby lak....

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. sarang burung memang elok..sy pun jual juga produk berasaskan sarang burung ni..hehehehe...mmg berkhasiat =) kulit pun makin licin bg perempuan yg amalkan..nice entry..

    apa2 pun do follow my blog ye~

    ReplyDelete
  23. sarang burung memang elok..sy pun jual juga produk berasaskan sarang burung ni..hehehehe...mmg berkhasiat =) kulit pun makin licin bg perempuan yg amalkan..nice entry..

    apa2 pun do follow my blog ye~

    ReplyDelete
  24. mmg bagus yea??? hai..baru follow blog kamu..klau ada masa nnt singgah la blog saya..kalau sudi follow lg bagus..hehe boleh share cerita nnt (^_^)

    ReplyDelete
  25. tak penahh pun makan sarang burungg . eiii farahh dah comel tu dah lahhh . nak comel lagi buat apee :P
    HAHA

    ReplyDelete

Thank you for reading