Saturday, April 28, 2012

Konvokesyen Diploma Akauntasi & Kerja


Tamatlah sudah Majlis Konvokesyen Politeknik Port Dickson ke-21 pada 21 Mac lepas. Kebetulan sama dengan umur aku, 21 tahun. Actually tahun ni umur aku 22 tahun, tapi disebabkan lahir pada hujung tahun, maka aku masih lagi berumur 21. Hahaha. Eh, maaflah atas kelewatan update pasal konvokesyen ni. Kesibukan yang melanda menyebabkan aku tak dapat buka blog. Sobs sooobs..













Ucapan TERIMA KASIH buat mak & ayah yang tak putus-putus berdoa, beri duit belanja yuran, makan & segalanya. Buat rakan-rakan seperjuangan yang sentiasa membantu & menceriakan suasana pembelajaran.






Sekarang, aku bekerja sebagai accounts assistant di Ambank, KL. Kalau ada sesiapa rasa nak jenguk aku atau bekalkan aku makanan tengahari sila datang ke Ambank Jalan Raja Chulan di tingkat 9. Kihkih.

9 comments:

  1. bestnyaa suda grad. happy working dear :D

    ReplyDelete
  2. konvo adalah saat paling best..congratz! :)

    ReplyDelete
  3. wah congrat da grad seronoknyee huhu kite pon da grad tp x pakai jubah lg bulan 10 bru convo ngee

    ReplyDelete
  4. seronok nye dia dah grad, dah keje. :D

    ReplyDelete
  5. waaaaa dah grad dahhh . selamat bekerjaa farahhh :))

    ReplyDelete
  6. congrats ya..hr konvo plg best..suke sgt2..

    ReplyDelete
  7. congrats sis ! saya search ttg dip akauntasi n mak cik google bg blog sis ! syifaa pn terjah lah !
    syifaa hrap sgt dpt futher kos ni jga..hehe..

    ReplyDelete

Thank you for reading