Monday, December 17, 2012

Big Bad Wolf Books









The handbag beauty bible: RM 10.00
Beauty Steals: RM 8.00


Jalan-jalan dengan Ayah, Mak and Ainul ke Big Bad Wolf Books. Walaupun aku bukan penggemar buku, namun tetap menunaikan janjiku apada adik perempuan untuk belanja dia semua buku yang dia nak beli(pokai dah)hahaha. Sampai sana, nampak pulak board 'Beauty & Fashion'. Tahu jelah kan, orang dah bekerja ni makin tinggi angan-angan nak makin cantik. Pergi kerja ber-makeup lagi-lagi dah jadi Accounts Officer + Secretary boss. Boss orang Korea pulak tuh, mana tahu ada rezeki ke sana nanti. Hehe. xoxo!

No comments:

Post a Comment

Thank you for reading