Wednesday, December 19, 2012

REVIEW: BEAUTY CLINIC SULFUR BLACKHEAD SUCTION NOSE PACK



Assalamualaikum

Hai semua, aku rasa ramai dah tau produk berasal dari Korea ni kan? Alang-alang bosan online kat office, aku pun survey mana-mana produk online yang aku rasa macam cool je. So, HANSAEGEE NATURE adalah sasaran tepat aku. Hari isnin(10/12/2012) aku bank in ke Maybank Hansaegee, hari khamis(13/12/2012) baru produk ni sampai ke office aku. Hikhik. 


Step 1: Basahkan muka. Lekatkan bahagian 'berkilat' pada hidung. Tunggu 15 minit & lihat hasilnya.
Step 2: Sapukan Pore Stamp Serum pada hidung

Hamek, ingat kulit cantik halus sangat, sekali tarik 'nose strip', habis kantoi banyak blackhead. Esoknya pergi kerja rasa sedap je garu hidung. Hehe. Servis Hasaegee pun not bad, lepas kita order terus dapat email & proses order kita secepat mungkin. Harga untuk BEAUTY CLINIC SULFUR BLACKHEAD SUCTION NOSE PACK cuma RM37.00 termasuk postage fee RM6.00, jumlahnya RM43.00. Aku bayar RM50.00, ingatkan dapat extra money RM7.00 rupanya extra money ni dijadikan kupon/voucer untuk pembelian seterusnya. Okay, not bad lah kan.



Tada! Akhirnya aku boleh bersiap pergi ke wedding kawan flying man. hehe. Hamek kau, makin lama makin sepet mata. Bye!

1 comment:

  1. Wow...nk try la. Sbb try yg biore nye xmelekat ape pun....

    ReplyDelete

Thank you for reading