Wednesday, February 6, 2013

FCM: WONDERMILK



Assalamualaikum

Siapa pernah pergi Wondermilk angkat tangan? Yayyy! samela kite. But, ni first time snanye. hehe. Sebelum ni pernah pergi Hello Deer(sebelah Wondermilk) sempena Silky Girl punya event tapi tak sempat pergi Wondermilk sebab nak balik cepat. hehe. Kali ni pergi Wondermilk sebab memang dah lama ajak flying man pergi sana tengok decoration-nya yang sangat vintage! Haaaa kebetulan hari yang kitorang pergi tu Wondermilk bukak MIGHTY Burger Festival. Aiyo, ingatkan boleh order makanan lain, rupanya boleh order burger sahaja. Jadi, menu kitorang masa tu just burger jelah. Nak buat macam mana kan, takpe lepas ni boleh pergi lagi kan flying man? hehe. Burger pun not bad. 


Mana boleh pergi Wondermilk tak makan cupcake. Antara pilihan cupcake kami adalah, Chocolate Marshmallow, Red Velvet, Peanut Butter Jelly Wonder & Blueberry Cheese :)


Hot Chick Burger

Sos boleh tahan pedas & sedap. Rasa lain dari yang lain berbanding dengan burger-burger biasa.


Zombie Burger

Yang ni pulak, kata flying man macam pernah rasa. Bagi aku, macam rasa burger king pon ada. hehe


Hidup bahagia dengan banyak makan. Weee weeeee.






If you don't have a smile, I will give you one of mine.

worry less.SMILE MORE.aCCept criticism.TAKE responsibility.listen & love.DON'T HATE.embrace change.feel good anyway.


Address: 41 Jalan SS 21/1A Damansara Utama, 47400 Petaling Jaya, Selangor. Malaysia.
Tel: 03-77258930
Website: http://www.ilovewondermilk.com
Facebook: https://www.facebook.com/CuppacakesWondermilk

4 comments:

  1. teringin nya nak pergi.mesti sedap kan

    ReplyDelete
  2. alahai,,menggoda btul la makanan tu..hahaha

    ReplyDelete
  3. Awak sangat COMEY! <3 lain kali kita pi wondermilk sama2 ye? :)

    ReplyDelete
  4. teringin nak pegi sana. belum ada kesempatan lagi. :)

    ReplyDelete

Thank you for reading