Monday, March 4, 2013

MARCH 2013 FAVORITES



Assalamualaikum.

Oh hello readers! Pejam celik pejam celik dah masuk March 2013 pun. Sudah hampir setahun farah menetap di KL. hehe. Baiklah, fokus pada tajuk utama MARCH 2013 FAVORITES adalah sempena beauty stuff kegemaran pada satu bulan tertentu. Jom baca senarai yang farah dah list-kan :

1) Red Earth - Velvet Radiance Blush : Buat kali pertama beli produk dari Red Earth *wink wink* Farah beli pun sebab rasa blusher ni macam magic! Test sapu kat tangan, mula2 tak nampak merah sangat. Dalam masa beberapa saat makin merah & berkilat. Best!

2) Maybelline Volume Express Hypercurl Mascara : Ermmm memang senang nak bentukkan bulu mata tapi tapi bila basuh susah nak hilang. Hampa sikitla. Terpaksa guna makeup remover. Kalau guna air biasa ambil masa yang lama nak basuh bulu mata. 

3) L'oreal Paris True Match Powder : One of my favorite powder & wish list sudah tercapai! hehe. Powder ni sangat soft & tidak menghampakan. Nak guna dengan lebih baik, sapukan dengan air sedikit & hanya sapu pada powder dengan kadar yang sedikit kemudian sapukan pada muka. Muka akan nampak fresh. 

4) L'oreal Le Teint True Match Foundation : Foundation ni bukan macam foundation lain (maybe). Foundation ni agak cair & bila sapu jadi pekat. So mudah saja nak cover parut jerawat *wink wink*

5) Body Shop - Passion Fruit Bath & Shower Gel : Menyegarkan, berbuih & penuh dengan minyak biji buah-buahan untuk membantu melembutkan kulit. But, shower gel ni farah tak guna setiap hari. hehe. Hanya digunakan untuk waktu-waktu tertentu sahaja.

Girls! Nanti farah akan update review untuk satu persatu produk okay! Byebye :)

3 comments:

  1. bedak tuh macam menarik je .. nak beli juga la .. :)

    ReplyDelete
  2. loreal true match tu ramai ckp macam Mac Minirelize skinfinish! Which is a good dupe! Nk try gak lah nnti! <3

    ReplyDelete

Thank you for reading