Wednesday, March 6, 2013

REVIEW: HDP PORE STAMPING CHARCOAL MINERAL MASK


Assalamualaikum.

Ingat lagi tak entry lepas pasal (LINK) review produk dari Hansaegee Nature jugak? Hehe. Kalau nak tahu entry kali ni tak jauh beza pun. Cuma farah ada beli promotion dari dorang iaitu HDP Pore Stamping Charcoal Mineral Mask. 


Regular Price : RM72.70
Special Price : RM 70.00

So beli satu set Nose Pack dapat tiga HDP mask. Mulanya saja nak try HDP mask tapi dah alang-alang ada promotion, beli set promotion jela. Jimat & dapat guna nose pack sekali.

Cara guna

1) Keluarkan mask dari paket & lekatkan di muka.
2) Rehat selama 10-20 minit 
3) Buang mask dan biarkan kulit menyerap intipati



              
                             






















Dah macam perompak bersiri.. Sob sob.. 

Inilah rutin mingguan farah. Kalau setiap hari dah pakai macam-macam kat muka contoh bb cream, foundation, makeup, jadi farah akan rehatkan muka dengan mask & scrub pada setiap minggu. Hehe. BEST!

No comments:

Post a Comment

Thank you for reading