Tuesday, March 19, 2013

THE WEDDING EVENT #1


Assalamualaikum.

Hello my beautiful readers. Sabtu lepas saudara belah ayah saya sudah selamat bersanding. Tema warna untuk majlis perkahwinan tersebut adalah biru & pink. Such a pretty color combinations! Saudara saya ni kahwin dalam usia 25 tahun. Kiranya kahwin pada tahap usia yang sangat okay kan? Tak terlampau awal, tak terlampau lambat. Tahun ni umur saya 18. Opps! Sila abaikan. 
    



Nikah


Pelamin of the day


Kesukaan





Outfit:
Maxi Dress: The Poplook
Color: Pink
Material: Chiffon, fully lined


Makeup: Opps 100% hasil ciptaan saya. Saya jenis yang suka light makeup. Asalkan nampak sweet.

I do love this dress. Nampak sweet kan? Tapi inilah dia tabiat buruk saya, lepas dah pakai bukan nak pakai lagi pun tapi beli baru. Lagi satu, badan kena maintain slim. Kalau tak, tak boleh pakai lagi dress ni untuk masa akan datang *itu pun kalau nak pakai lagi* Untuk adik-adik yang nak beli dress macam ni kat The Poplook, sila tinggi lebih dari 158cm. hehe. Thanks for reading!

3 comments:

Thank you for reading