Monday, April 29, 2013

FCM: DIP N DIP JALAN TELAWI 3, BANGSAR


Assalamualaikum.

Happy Monday everyone! Yip yip hoorayyy *melompat keriangan* Akhirnya hajat nak ke Dip N Dip tercapai. Saya boleh cakap, servis kat sana memang bagus. Sampai je depan pintu, beratur kat luar & salah sorang staff akan ambil waiting list. Just bagi nama & nombor telefon. Lepas tu saya pun merayau kat Too Cool for School sambil tunggu staff tadi call. Taknak cerita pasal TCFS kat sinilah. Tak boleh tahan sedih harga2 kat situ mahal sangat T_T Okay, back to the topic, jom tengok menu & harga yang saya dah listkan.


Crunchy Ice Cream
RM 17.00

Sweet Belgian Hot Chocolate
RM 15.50

Dip n Dip Freezy
RM 18.90
♥ 

Fondant (served with ice cream)
RM 13.50
♥ 

Pergi sana wajib order ni tao. Hoi sedap giler. Haha. Bagi korang yang suka chocolate mesti korang makan ni sambil "yumm sedapnyaa yummm nikmatnya". Ok cukup.



A taste will make you :)


"macam sedap jeeeee"


"rasa sikit"


"Ya Allah.. nikmatnyaaaaa"


Habis makan, window shopping kat House of Doll, butik Miss Fazura yang sangat gorgeous.
Cuci mata jela, nak beli tu hmm pikir2 dulu. Haha


By the way, pergi sana tu bawa duit banyak2 okay! Kalau nak makan banyak sangat & bayar setakat RM50 tu memang tak cukuplah. Tax pun dah 10% hehe

Facebook: http://www.facebook.com/dipndip
Address: Jalan Telawi 3, Bangsar,
              59100 Kuala Lumpur.
Phone no: 03-22015052
Opening Hourse: Sat-Thu 11.00am-1.00am. Fri 2.30pm-12.00am

- Vote

8 comments:

  1. waaaaa.. teringin nak makan kat sini :P

    ReplyDelete
  2. rumah kita kat bangsar,dekat je dengan telawi dalam 5 minit,selalu jalan kaki je g sana tp tak penah ag g makan kat dip tu,tp nmpk sedapp je gulp sana mmg mahal pon cake 1 slice rm10 plus kalah secret recepies haha nnti kalau nak dtg bangsar roger2 la bole ketemu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sure darling! Boleh kite jalan2 cari makan kat bangsar tu. Oh ye ada kedai coffee best kat sana kan? Jom2! :D

      Delete
  3. alahaiiii, cair hati tengok makanan tu semua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kite pon rasa mcm nak pegi lagi ni. Crunchy ice cream tu menggoda sangat :)

      Delete
  4. bestnyaaaaaaaaaaaa. memang dari dulu dah teringin. haishhhhh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi pegila. Tapi kena pegi ramai2. Takut tak habis :)

      Delete

Thank you for reading