Thursday, April 4, 2013

HAUL: VICTORIA'S SECRET BOMBSHELL PERFUME & LOVE SPELL BODY MIST



Holla readers. Hey hey tahu tak yang sekarang ni farah tengah gilakan body mist from Victoria's Secret! OMG saya dah jadi hantu koleksi VS. haha. Tengoklah farah  dah beli ape je. Walaupun dah ber$$$ duit dihabiskan untuk perfume & body mist tapi tetap puas hati dengan bau wanginya! Pergi kerja rasa sedap je bau badan & tidur pun nyenyak sebab sebelum tidur kena sapu losyen & spray body mist kat tilam & bantal. haha. Annoying!

1. Bombshell Body Lotion
2. Regular sized Bombshell perfume
3. Small sized Bombshell Perfume
4. Bombshell Body Wash
5. Love Spell Hydrating Body Lotion
6. Love Spell Body Mist


RM 66.00

Bau yang sangat fresh. Bau buah peach ye kawan-kawan. Memang manis *macam saya* haha. One of my friend said, "macam bau lepas mandi" haha. Like like!


RM 268.00

Yang ini tak terkata bau keharumannya. Sangat soft & sweet. 

p/s: Thanks to my friend, wiida yang kenalkan perfume bombshell ni kat saya. Saya pergi Pavilion and test bau ni, bomb! Terus cair & nak beli cepat. Lepas ni nak beli lagi body mist yang lain. Shopping shopping shopping!! :)

5 comments:

  1. saya pun suka gak ngan perfume VS ni. semuanya wangi-wangi :D

    ReplyDelete
  2. hi... saya pun peminat VS. sekarang Bath and Body Works pula. hehe. love spell set with mirror cuma RM66.00? murahnya... beli di mana? :)

    ReplyDelete
  3. Beli dekat OU :) Bath & body works? I never tried before. Nak cuba!!

    ReplyDelete
  4. You аctuallу mаke it seem ѕo easy together with youг presеntatіon
    howеvег I in finding this tοpic to be аctually something whiсh I believe I would bу nо meanѕ understand.

    It kind of feels too cοmplicated and extremely vast fοr me.
    I'm taking a look ahead in your subsequent put up, I'll attemρt
    tо get the dangle οf it!

    Feel free to viѕit my homepage bronceadores

    ReplyDelete

Thank you for reading