Tuesday, April 30, 2013

REVIEW: MAYBELLINE VOLUME EXPRESS HYPER CURL MASCARA





Assalamualaikum.

Kali ni farah nak buat review sikit untuk Maybelline Volume Express Hyper Curl Mascara yang farah beli di kedai Sasa pada beberapa bulan yang lepas. Ada beberapa kelebihan & kekurangan yang saya dapat. Kalau korang lihat pada gambar di atas pun mesti dah tau apa kekurangannya kan. Sila baca yayy & nayy  di bawah.(pada pendapat farah lah)

Yay
- Kalis air
- Senang dibentuk seperti bulu mata palsu

Nay
- Susah nak cuci. (perlu guna makeup remover)

Harga
RM 29.90



Farah cuba guna Nutox Oxyfusion Softening Pre-Cleanser untuk hilangkan kesan maskara. So far, produk Nutox ni tak menghampakan :)


Bagi saya, saya takkan beli lagi maskara ni tapi akan beli maskara dari produk lain. Silky Girl? Oh yes! Till then bye :)


2 comments:

  1. kita pun dah penah guna. pastu terus tak beli yang tu dah. plus, dia cepat keras. hurm

    ReplyDelete
  2. I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was curious what all is needed to get setup? I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
    I'm not very web savvy so I'm not 100% sure. Any tips or advice would be greatly appreciated.
    Kudos

    Here is my webpage the tao of badass

    ReplyDelete

Confirm cium bau syurga