Thursday, May 9, 2013

APRIL 2013 FAVORITES


Hello everyone. Hahaha lambat sikitlah nak update pasal April 2013 Favorites kan kan. Orang lain dah lama update tapi kita dah ketinggalan. Ohh masa tak berapa nak mengizinkan. Sila fokus pada tajuk utama kita pada hari ini. Kesemua produk diatas adalah produk yang farah selalu guna pada bulan lepas. Jadi, tak hairanlah kenapa farah letak sebagai April 2013 Favorites. 


Victoria's Secret Bombshell Perfume RM268(set with body lotion, body wash & mini perfume)
Seingat farah kalau beli satu perfume (50ml) dalam lingkungan RM150++
Bau dia memang hmmm sedap! Bau yang lembut, wangi & buat orang sekeliling rasa nak dekat. Cewah! Haha.
Selanjutnya boleh tengok kat sini ( link )


Revlon Colorstay Ultimate Suede Lipstick It Girl RM36.00
Long lasting. Lepas makan/minum pun still tak hilang. 
Senang sapu & banyak lagi pilihan color yang cantik2.



Maybelline Color Tattoo 24 Hour Cream Gel Eyeshadow RM19.90
Farah ada kaler hijau & gold sahaja. Green color is much better than gold. Memang senang sapu & tadaaa cepat siap macam tu je. Nak kaler oren dengan brown. Jejaka-jejaka yang baik hati diluar sana, silalah sudi belanja saya yang tengah mengidam sangat ni. Beli 2 tak sampai RM50 pun.
Can hah? Can hah? hehehe



Green Tea Peel Off RM5.90
Salah satu mask kegemaran farah. 
Seminggu sekali harus pakai untuk mengelakkan kulit berminyak.

That's it. Bye bye!

5 comments:

  1. lipstick revlon tu cantiknyer kaler dye...
    kte xpernah try g revlon pnyer
    normally beli maybelline

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba try. wehoo wehoo *rasuk* hahaha

      Delete
  2. Maybelline Color Tattoo Bad to the Bronze cantik. Farah cuba la itu. lipstick kita sama la It Girl. hehe.. Nice post.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you dear :) Baiklah, tu pun kalau ada putera katak nak belanja! haha!

      Delete
  3. wahh semua orang dah ada maybelline tattoo tu! kita tak beli beli lagi waaaaaaa sob sob

    ReplyDelete

Thank you for reading