Thursday, May 30, 2013

FCM: RESTORAN RUZ ALADDIN, AMPANG

Assalamualaikum

Sekarang ni, farah rajin sangat puasa setiap hari isnin & khamis. Ceh, rajinla sangat! Bukan niat nak ganti puasa je, dalam masa yang sama nak diet jugak. Oklah, berat pun makin turun. hehehe. So, hari isnin yang lepas farah dibawa ke Restoran Ruz Aladdin yang terletak di Ampang. Kebetulan masa tu body shop ada sale. Beli apa yang patut dulu lepas tu baru makan banyak-banyak (nampak sangat sale lagi penting dari makan) hahaha. 


Beriani Ayam Masak Merah 


Nama menu ni tak ingat T_T


Sorry, kali ni tak update harga & nama menu sebab farah lupa amek resit dekat kawan T_T Walau ape pun, dua menu diatas memang sedap. Tak mahal sangat pun. Makan berdua dalam RM32 plus plus la.  Siapa yang duduk area ampang tu, korang patut cuba ok? Makan as lunch/dinner pun tak rugi. Sedap & kenyang! 

p/s: Nak makan nasi beriani gam tapi dah habis! Sedih! T_T So, make sure lepas ni bawak saya makan dekat Batu Pahat (sebab dengo citer nasi beriani gam batu pahat sedap!) pulak ok?! Ngeh :P

Address: Lot 1243, Jalan Ulu Klang, Batu 4, Ampang Point, 68000 Ampang, Selangor.
Contact No: 03-4251 6463
Business Hours: 11.00am - 11.00pm (daily)

2 comments:

Thank you for reading