Thursday, May 23, 2013

SPRING BEAUTY HAUL




BRUSH FOUNDATION EXTRA VIRGIN MINERAL
RM 75.00 
50% Discount
RM 37.50

BODY WASH MIDNIGHT BAKULA 250ML
RM 45.00
50% Discount
RM 22.50
BODY BUTTER PINK GRAPEFRUIT 
RM 25.00
50% Discount
RM 12.50
BODY BUTTER PASSION FRUIT
RM 55.00
50% Discount
RM 27.50


BODY SCRUB SHEA (NEW)
RM 63.00
10% Discount
RM 56.70


MAYBELLINE COLOR TATTOO
RM 19.90
10% Discount
RM 17.90


SEPHORA BATH & BODY
A gift from SEPHORA !!

Untuk shopaholic macam saya, haruslah shopping waktu SALE sahaja. Saya ni jenis yang suka kumpul duit & bila ada sale, cepat2 saya ambil peluang. So, takdela nampak membazir sangat kan? Kadang-kadang tu membazir jugakla, beli je apa yang saya nampak sampai tak kira bajet. Hahaha! Yang penting happy :) Keep calm & shopping! 

3 comments:

  1. nice hauls, farah! hehe.. suka tengok orang shopping. kaki shopping la katakan. hihi.. saya nak pink grapefruit dan passsionfruit body butter tu tapi The Body Shop di tempat saya semua sold out. saya suka bau shea. color tattoo tu sale beli di mana? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Watson pun ada sale skrg. Color tatto tu saya beli kat sana :)

      Delete
  2. Guardian rm15++ ;) cpttt grab

    ReplyDelete

Thank you for reading