Monday, May 27, 2013

THE BUTTERFLY PROJECTS: SPA PARTY!

Assalamualaikum everyone!

First of all, have you heard of The Butterfly Project Malaysia? It's beauty and lifestyle blogging community that they started on Facebook so that all bloggers can gather, exchange information or just simply to make friends.


Jadi, The Butterfly Project Malaysia telah menyediakan satu kempen baru untuk bulan June, iaitu Spa Party. 

Where?
31, Lrg Dato Sualaiman 7, TTDI, 60000 KL

When?
29.6.2013


Weee sounds good kan?



There are 3 reasons WHY I WILL NOT MISS THIS SPA PARTY:

1) Sebab pertama saya nak sangat sertai spa party ini sudah tentulah saya nak rasa layanan ala-ala PRINCESS! Saya dilahirkan dengan tidak mempunyai kakak & ada seorang je adik perempuan. Antara kami berdua, saya yang lebih cenderung ke arah 'girlish'. Kalau di rumah, saya jela yang lebih suka manjakan diri dengan beauty stuffs. Sebab banyak sangat berangan macam ada bilik spa sendiri. Haha. Jadi, saya takkan lepaskan peluang & takkan kata tidak pada SPA PARTY! 

2) Hobi! Saya takkan lepaskan peluang untuk berkongsi hobi saya dengan kawan-kawan baru. Tahu kenapa saya kata hobi? Sebab setiap hujung minggu (kalau tak ada kelas) saya akan luangkan masa berjam-jam dalam toilet dengan scrub, body butter, veet, sabun baru, syampu baru... OMG banyak giler! (taip sambil muka excited) hahaha! Dalam masa yang sama, saya & kawan-kawan baru juga boleh berkongsi minat sambil gosip/chit-chat sampai gelak ketawa. Okay, saya tak dapat bayangkan betapa gembiranya kita semua masa tu. Haish haish bestnya kalau dapat! :))

3) Antara sebab terakhir, of courselah sebab collaborators yang sangat awesome! (sila lihat gambar di bawah) Terima kasih kepada semua penyumbang utama kerana menyokong dan percaya pada The Butterfly Project untuk merealisasikan impian kami :)








Here's how you can win a spa party invitation:
1) Like all collaborating partner's Facebook
2) Blog/Vlog "3 Reasons WHY I will not miss this Spa Party"
3) Mention all collaborating brands in your post / video
4) Make us fall in love with your post!
5) Social share your way to be our top blogger! (Instagram, FB, Twitter) Our Rafflecopter app allows viral sharing with a click!

Good luck everyone! ^^

3 comments:

Thank you for reading